Eladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobásEladó, Erdőkertes, 2 szobás
Eladó, Erdőkertes, 2 szobás
29 800 000 Ft
408,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó, Erdőkertes, 2 szobás
Eladó, Erdőkertes, 2 szobás
29,8 M Ft
408,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 620 7375
ReferensMoys-Szabó Tünde
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Erdőkertes, 2 szobás

73 m2alapterület
2szoba
állapotú
928 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A település a fővárostól északkeletre, a gödöllői dombvidéken található. Jól megközelíthető a környező településeken át (Veresegyház, Vácegres).
Az M3 autópálya gödöllői csomópontja kb. 10 km távolságban érhető el. Budapest kb. 35-40 perc alatt érhető el. A Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonalon saját megállóhelye van. Utolsó becsült népessége: 8 662 fő (2019-ben), ami akkor Magyarország népességének 0.09%-át tette ki.

Erdőkertes kiemelt, központhoz közel eső részén 73 m2-es, kertes, külön helyrajzi számon lévő ház vált eladóvá.
A környék csendes, barátságos, az aszfaltozott utca tiszta, kedves szomszédok által körülvett.
Az ingatlan jó elosztású, családok számára is ideális. Szobái külön bejáratúak, nem szomszédosok egymással, biztosítva lakói zavartalan pihenését.
Tereit megfelelően átgondolták az átalakítás során, a ház bejáratánál használatos előszobarészből nyílik két oldalra az étkező és a konyha, nyitott teret hagyva a tekintetnek. A konyhából a kamra funkcióját ellátó helyiségbe léphetünk, amely külön szeparált, de mégis karnyújtásnyira esik, a konyhai eszközök és élelmiszerek elérése közben.
A fürdő és WC két helyiségben helyezkedik el, a szobák bejáratai között.

Az ingatlan részleges, de számottevő felújításokon esett át, ami érintette a tető- és a nyílászárók minőségi cseréjét is. A falak szigeteléssel ellátottak, a stabil betonfödém igény szerint beépíthető.

Fűtése gáz cirkó, ami egyúttal a fürdőben a melegvizet is szolgáltatja. A konyhában villanybojler melegíti a vizet.
A lakott főépület alatt egy kisebb betonozott, közvetlen mellette egy nagyobb földes pince található. A kisebb szoba a kertre néz ahonnan egy kellemes, kiülős teraszra léphetünk.

Az épület átalakítás után az „igazi otthon” hangulatát idézi, meleg színekkel, piros tetőcseréppel, kovácsoltvas korláttal, fabetétek és burkolatok használatával.

A telek területe 928 m2, végéből zavartalan kilátás nyílik a Vácot körül ölelő hegyekre. Kertje szépen parkosított, örökzöld sövénnyel, gyümölcsfákkal beültetett, az öntözéshez az udvarban található kút nyújt lehetőséget.
A ház mögött két kisebb épület is láthatunk, egy 12 m2-es kis házat, füstölőt, és régi, tornácos jellegű gazdasági épületet, mely ólnak vagy tárolónak is alkalmas.

Az ingatlan irányára: 29,8 M Ft

Megtekintés hétvégén és hétközben is lehetséges, természetesen előre egyeztetett időpontban.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választott!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020