Ercsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladóErcsi 4 szobás családi ház eladó
Ercsi 4 szobás családi ház eladó
63 000 000 Ft
525 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Ercsi 4 szobás családi ház eladó
Ercsi 4 szobás családi ház eladó
63 M Ft
525 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 20 238 0380
ReferensNádasi Norbert
Telefonálok

Eladó családi ház
Ercsi 4 szobás családi ház eladó

120 m2alapterület
4szoba
állapotú
689 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ercsi központjában, a 6-os úthoz közel, nagyon jó helyen, csendes utcában, kulturált környezetben Eladó ez a kétgenerációs, tetőtér-beépítéses családi ház, egy 689 nm-es gondozott saroktelken!

A házat 2 lakás alkotja, a földszinten egy nappali-konyhás + 2 hálószobás, 66 nm-es lakás, míg a tetőtérben egy 30 nm-es, fürdőszobás, erkélyes lakrész van (mely még bővíthető), mindkét lakás a 16 nm-es beépített közös teraszról nyílik. A ház alatt két nagy méretű (22,7 és 18,2 nm-) tároló van, az ingatlanhoz egy különálló épületben garázs (16 nm) és egy ugyanekkora tároló (melyből még egy garázs kialakítható) van! A falak téglából készültek, a ház ablakai hagyományos ablakok, a beépítet teraszra, korszerű műanyag ablakok vannak beépítve, a födém betongerendás, az nyeregtető bitumenes zsindellyel van fedve. A földszinti lakás hálószobáiban parketta, a nappali-konyha együttesében linóleum burkolat van, a fürdőben járólap. A tetőtéri szobában szalagparketta, a többi helyiségben járólap burkolat van, a plafon borítása faberakásos! A fűtést gáz konvektorok biztosítják, és mindkét lakásban egy kandalló is besegít a fűtésben illetve az otthonos hangulatba! Az ingatlan biztonságáról riasztó és biztonsági bejárati ajtó gondoskodik.Összeköltözők figyelmébe ajánlom, annál is inkább mivel a tulajdonos BUDAPESTI LAKÁST BESZÁMÍT!Helyiségek:Földszint: Nappali+konyha (21,1 nm), 2 hálószoba (19,2 és 12,7 nm), kamra (1,9 nm), fürdő (5 nm), előszoba (6,1 nm) és beépített terasz (15,9 nm).

Emelet: szoba (20 nm) fürdő (2,9 nm), közlekedő (6,7 nm) és erkély (5,3 nm.)Szuterén tárolók (22,7 és 18,2 nm), garázs (16 nm), tároló (16 nm).Az ingatlan egy barátságos méretű, majdnem 700 nm-es saroktelken telken áll, a házba a víz, villany, csatorna és a gáz be van vezetve. A gondozott előkertből mindkét lakásba egy beépített, fedett teraszon keresztül jutunk, ahonnan a füves hátsókertbe is van kijárat, de természetesen a ház mellett is hátra tudunk menni. A telek végében egy gondozott gyümölcsös (fiatal, de már termő gyümölcsfákkal) és veteményes is található, melynek gazdaságos locsolásáról fúrtkút gondoskodik!Buszmegálló kényelmes sétával elérhető. A központban, iskola, művelődési-ház, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség.Ercsi Budapesttől délre kb. 30 km-re, a Duna partján található kisváros. A város az M6-os autópálya mentén van, továbbá kitűnő kapcsolatokkal rendelkezik a környező nagyvárosok irányába (Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros, Érd, Százhalombatta), ahol további munkalehetőségek találhatók és ahol a nagybevásárlásokat is gyorsan elintézhetjük.Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -


Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023