Eladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobásEladó családi ház, Ercsi, 5 szobás
Eladó családi ház, Ercsi, 5 szobás
55 000 000 Ft
305,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Ercsi, 5 szobás
Eladó családi ház, Ercsi, 5 szobás
55 M Ft
305,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 238 0380
ReferensNádasi Norbert
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Ercsi, 5 szobás

180 m2alapterület
5szoba
felújítandó
1025 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az L alakú tornácos házban két külön lakás van, így összesen 5 szobát, két konyhát (+2 kamrát) és két fürdőszobát találunk! A hatalmas méretű szobák kettéosztásával még a jelenleginél is többszobás lakások hozhatók létre! Két család számára nyújt kényelmes és olcsón fenntartható életteret!A ház 60 centis (nem vályog) falainak köszönhetően a gázkonvektorokkal is olcsón kifűthető, természetesen nyílászáró cserével és fűtéskorszerűsítéssel még gazdaságosabbá tehető az ingatlan! A két lakás külön víz-, gáz- és villanyórákkal rendelkezik! Az ingatlan felújítandó, az első lakás jelenleg is lakott (a konyhát már felújították) a második lakás pár éve üresen áll.Az ingatlanhoz egy zárt, burjánzó vegetációjú kert tartozik, ahova a 14 méteres tornácról jutunk. A kert minden oldalról zárt, külön kis mikroklímával rendelkezik, ahol még a banánpálma is jól érzi magát! Az udvarban jelenleg egy fedett gépkocsi-tároló van, de több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan per- és tehermentes.Helyiségek:

1.lakás: nappali (31,4 nm), 3 szoba (32,6 és 28,4 és 12 nm), konyha (19,4 nm), előszoba (7,9 nm), fürdő (4,5 nm) és kamra (4 nm).

2.lakás: szoba (20,2 nm), konyha (12,1 nm), fürdő (4,5 nm) és kamra (3,3 nm).Az ingatlan nagyon jó helyen, Ercsi központjában helyezkedik el! Buszmegálló, iskola, művelődési-ház, sportcsarnok, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási (SPÁR üzlet) lehetőség 100 méteren belül. A Duna part, étterem, cukrászda és a komp pár perc sétával elérhető.Ercsi Budapesttől délre kb. 30 km-re, a Duna partján található kisváros. A város az M6-os autópálya mentén van, továbbá kitűnő kapcsolatokkal rendelkezik a környező nagyvárosok irányába (Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros, Érd, Százhalombatta), ahol további munkalehetőségek találhatók és a nagybevásárlásokat is gyorsan és kényelmesen elintézhetjük. A város Duna-partja a séta, feltöltődés helye, a folyó a vízi sportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást!

--------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -


  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023