Dunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi házDunaharaszti eladó családi ház
Dunaharaszti eladó családi ház
35 000 000 Ft
360,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Dunaharaszti eladó családi ház
Dunaharaszti eladó családi ház
35 M Ft
360,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 393 4956
ReferensRácz Ildikó Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Dunaharaszti eladó családi ház

97 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
250 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dunaharaszti dinamikusan fejlődő városrészében eladó, egy jó térkapcsolatokkal rendelkező, 97 m2-es napfényes családi ház, melyben az emeleten három külön nyíló háló szobába és fürdő található. A földszinten nappali, konyha, ebédlő, fürdő és kamra található. Ház alatt garázs és tároló.
Az M0 gyűrű, a közutak mellett Dunaharasztin áthaladó Budapest-Szigetszentmiklós irányú H6 HÉV és a Budapest-Kunszentmiklós vasútvonal is kedvező közlekedést biztosít. Ezek a közlekedési útvonal lehetőségek erősítik a Budapestre bejutást. MÁV -alsó 5 perc távolságra érhető el a háztól.
Egymás melletti elhelyezkedéssel 3 házat kínálunk eladásra, amennyiben külön szeretne lakni, de jól jönne a család többi tagjának közelsége.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon bizalommal.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020