Dorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utcaDorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utca
Dorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utca
36 000 000 Ft
461,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Dorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utca
Dorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utca
36 M Ft
461,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 341 0868
magánszemélySinka Zsófia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Dorogi eladó családi ház, 3 szobás, Gorkij utca

78 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
464 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínált ingatlanunk Dorog kertvárosias részén helyezkedik el, családias környezetben. Az ingatlan 5 percre helyezkedik el a városközponttól. A közelben óvoda, iskola és élelmiszer üzletek is találhatók, így akár gyalogosan is minden elérhető közelségben van.

Az ingatlan kialakítása a mai kor igényeinek teljesen megfelelő. A ház 2015-ben teljes felújításon esett át, így a legkorszerűbb gépekkel és berendezésekkel van ellátva. A ház rezsije a nyílászáró csere, a külső szigetelés, valamint LED izzók használatának köszönhetően alacsony.

Mivel számunkra fontos a környezetvédelem, ezért az energetikai hatékony- ságra is kiemelt figyelmet fordítottunk a felújítás során. A ház fűtését és meleg víz ellátását egy vízátfolyásos BOSCH típusú kondenzációs gázkazán biztosítja. Alternatív fűtési megoldásként beépítésre került egy kandalló az amerikai konyhás nappaliba.

Az ingatlan alapterülete 464 m2.
Ezen helyezkedik el a ház két terasszal (a ház belül 78 hasznos m2) és a melléképület (60 m2). A melléképület garázsként, illetve tárolóként funkcionál jelenleg. A házban 2 különálló szoba található (egy hálószoba 17 m2 és egy dolgozó/vendégszoba 16 m2), egy amerikai konyhás nappali (26 m2), egy fürdőszoba (5,35 m2), illetve egy WC.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • terasz: 25 m2
  • Rezsi: 32 000 Ft/hó
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020