Dömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobásDömsöd családi ház eladó, 2+3 szobás
Dömsöd családi ház eladó, 2+3 szobás
64 900 000 Ft
350,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Dömsöd családi ház eladó, 2+3 szobás
Dömsöd családi ház eladó, 2+3 szobás
64,9 M Ft
350,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Eladó családi ház
Dömsöd családi ház eladó, 2+3 szobás

185 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
állapotú
1380 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Álmodja meg Duna menti vállalkozását, jövőjét, otthonát egy helyen!

Dömsödön eladó étterem, panzió, söröző, horgásztanya, aparmanház és adottságai miatt, akár saját otthona is lehet egyben. Lakjon a vállalkozásától tényleg karnyújtásnyira, vagy fogadjon vendégeket, szállásoljon el pecásokat csodálatos környezetben, mindössze 50km-re Budapesttől!

Közvetlen vízparton Dömsödön, jelenleg is működő, jól bejáratott apartmanházat és éttermet kínálunk megvételre, mely 2016-ban teljes felújításon és átépítésen is átesett. A nem szezonális, hanem egész éves nyitvatartásra berendezett hangulatos vendéglátóegység ami -a fedett terasszal együtt- egyidejűleg 60 vendég befogadására, kiszolgálására alkalmas. Komplett, berendezett, HACPP előírásoknak is megfelelő konyha és kisegítő helyiségek várják az új üzemeltetőt: melegkonyha, pult ,raktár, fedett terasz, ahol helyet kapott egy hangulatos kemence is, az vendégtér oldalában. Az éttermen belül kettő helyiség is van: egy kisebb helyiség ahol lehet billiárdozni, vagy akár elő zenekart elhelyezni és egy külön kisebb bárrész is kialakításra került.

Mulatságokra, kisebb esküvőkre, de tökéletes lehet kisebb rendezvényekre is vagy akár csapatépítő tréningek szervezésére is. Az étterem hátsó kertjében van kettő, télen-nyáron lakható faház is, ezen kívül egy téglaépület is helyet kapott, amely vendégszobás kialakítása elkezdődött, valamint található még egy teljesen különálló, szintén felújított, két szobás, étkezőkonyhás családi ház is, mely alatt egy hűvös kis 8 nm-s pince van. A fűtésről és melegvíz ellátásról gázcirkó gondoskodik, a teljes komplexum folyamatosan karbantartott, minden vezeték új, további apartmanok kialakítási lehetősége is adott. Mindez csak egy pesti lakás áráért? Legyen igazi vendéglátó, szervezzen programokat, csábítson eme csodálatos természetközeli helyre még több embert! Legyen saját főnöke, valósítsa meg álmát Ön is, könnyen megláthatja benne jövőjét, jöjjön és képzeljük el együtt!

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól, Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023