Dég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi házDég eladó családi ház
Dég eladó családi ház
19 900 000 Ft
193,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Dég eladó családi ház
Dég eladó családi ház
19,9 M Ft
193,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 411 2121
ReferensStóka Andrea
Telefonálok

Eladó családi ház
Dég eladó családi ház

103 m2alapterület
5szoba
állapotú
1571 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dégen, a Festetics kastélynak is otthont adó településen hangulatos, családi ház eladó!

Balaton vonzáskörzetében, a Fejér megyei Dég településen kínálom megvételre ezt a 103 nm, kedves családi házat. Az épület 1571 nm telken helyezkedik el, 3 szoba, nappali és kis dolgozószobával vagy igény szerinti télikertjével igazán jó elosztású, 3 méteres belmagasságával az egykori polgári stílusú városi lakások hangulatát idézi.
A gazdasági udvarban több melléképület és egy garázs-műhely is található. A gyümölcsöskertben sokféle gyümölcsfa, málna, ribizli érleli gyümölcsét a család számára.A gazdasági udvarban több melléképület és egy garázs-műhely is található.

Az épület fűtése gázkonvektorokkal megoldott, két cserépkályha is rendelkezésre áll alternatív fűtésként. Hőszigetelt, műanyag ablakai és a külső hőszigetelt falak miatt alacsony fűtési költséggel számolhatunk. A fürdőszoba korszerűsítése valamint kisebb felújítási munkálatokat követően azonnal beköltözhető állapotú, igény szerint bútorozva vagy kiürítve.
Állandó lakhatásra jó szívvel ajánlom, biztosan nem fog csalódni, ha valaki hasonló paraméterű ingatlant keres, amely a település központjában helyezkedik el, közel bevásárlási lehetőségekhez, étterem, iskola, óvoda szomszédságában.

A település kedvelt kirándulóhely nem csak a Balaton közelsége miatt, hanem Közép-Európa egyik legszebb, klasszicista stílusban épült Festetics kastélyának köszönhetően, amelyet gyönyörű angolpark és a horgászok örömére csodálatos tórendszer ölel körbe. A faluban polgárőrség működik, de enélkül is biztonságos település, a környéken remek kirándulási lehetőségekkel, a legközelebbi balatoni szabad strand 25 kmre, autóval 20 perc alatt elérhető.
A településen több élelmiszerbolt, háziorvosi szolgálat, fogorvos, gyógyszertár, iskola, óvoda megtalálható. Buszmegálló kb. 1 percre az épülettől, ahonnét Siófokra, Székesfehérvárra vagy Budapestre is eljuthatunk akár átszállás nélkül is.
Az ingatlan személyes megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: HZ050246

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021