Eladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobásEladó családi ház Csolnok, 4 szobás
Eladó családi ház Csolnok, 4 szobás
34 900 000 Ft
317,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Csolnok, 4 szobás
Eladó családi ház Csolnok, 4 szobás
34,9 M Ft
317,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3939
ReferensFarszky István
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Csolnok, 4 szobás

110 m2alapterület
4szoba
393 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Egy kivételes lehetőség áll előttünk, hiszen eladásra kerül egy családi ház, amely rendkívüli panorámával büszkélkedhet. Ez az ingatlan lenyűgöző kilátást nyújt Pilis varázslatos tájaira, melyek békét és harmóniát sugároznak.
Az ingatlanban összesen 4 szoba található, tágas és világos légkört teremtenek az egész család számára. A lakótér területe 110 négyzetméter, amely elegendő helyet biztosít egy kényelmes életvitelhez. A házhoz tartozik tároló és pince is, ahol elhelyezheti a szükséges eszközöket és tárgyakat.
Az ingatlan minden közművel ellátott, így nem kell aggódnia a alapvető szolgáltatások miatt. A műanyag nyílászárók cseréje megtörtént, biztosítva a megfelelő szigetelést és hangszigetelést.
A fűtésre több lehetőség is adott. Gáz- és vegyes tüzelésű kazánok, valamint kályhák gondoskodnak a meleg és otthonos légkörtől. csak a saját preferenciáját kell figyelembe venni és kiválasztani a legmegfelelőbb fűtési módot.
A falu családbarát, és számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik. Bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, sportcsarnok és sportklubok mind megtalálhatók a közelben, hogy az egész család megtalálja a számítást. Az egészségügyi ellátás is biztosított, helyben két orvos látja el az ellátást, valamint a dorogi szakorvosi rendelő is elérhető mindössze 5 km-re.
A kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatások
Otthon Centrum irodánk jogi háttérrel és ingyenes pénzügyi tanácsadással támogatja a vásárlását

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024