Chernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcábanChernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcában
Chernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcában
11 900 000 Ft
119 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Chernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcában
Chernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcában
11,9 M Ft
119 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9391
ReferensDerecskei Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Chernelházadamonyai eladó családi ház, 2+1 szobás, a Fő utcában

100 m2alapterület
2 és fél szoba
3000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Chernelházadamonyán 100 nm-es, háromszobás családi ház 3000 nm-es telekkel. A csendes, biztonságos zsákfalu Bük-fürdőtől 7 km-re fekszik, barátságos, dolgos lakókkal.
A zárt tonácos ház jó állapotú, folyamatosan karbantartották, száraz, statikailag hibátlan, összközműves, a fűtés gázkazámról vagy vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. A nagyméretű, gondozott telek
gazdálkodásra alkalmas, pajtával, istállóval, ólakkal, füstölővel, a kert fele gyümölcsös, a fele szántó. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, a vételár a teljes berendezést tartalmazza. Irányár: 11,9 M Ft.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019