Budapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos fordulóBudapest, XXII. kerület Zsoldos forduló
Budapest, XXII. kerület Zsoldos forduló
129 900 000 Ft
927,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest, XXII. kerület Zsoldos forduló
Budapest, XXII. kerület Zsoldos forduló
129,9 M Ft
927,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest, XXII. kerület Zsoldos forduló

140 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
1085 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XXII. kerületben, Budafok északi részén helyezkedik el. A környéken jó a tömegközlekedés, itt közlekedik a 150-es, 250-es, 251-es busz, amelyekkel akár Újbuda központja, akár a Kelenföldi pályaudvar közvetlenül megközelíthető, gyors átszállási lehetőséget biztosítva számtalan villamos- és buszjárathoz, valamint a 4-es metróhoz. Éjszaki buszjárattal is majdnem hazáig közlekedhetünk a Móricz Zsigmond körtérről. Mind az Alee, mind a Savoya Park bevásárlóközpont hamar elérhető, de Budaörs bevásárlóközpontjai (Auchan, Tesco, Praktiker, Kika, IKEA) sincsenek messze. Autóval mind a belvárost, mind az M1-M7 autópályát könnyen és gyorsan elérhetjük. A közelben számos kikapcsolódási lehetőséget találunk.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1085 négyzetméteres belterületi építési telken 2018-ra épült fel a telek felső részén az egyszintes ház, melynek tetején tetőterasz került kialakításra, ahonnan még szebb kilátás tárul elénk a városra. A sávalapozású, korszerű anyagokból épült, szigetelt ház abszolút újszerű, csak rövid ideig volt lakott. A ház körüli kert alkalmas teraszos kialakítása okán több funkció elválasztására is. A szabályozás arra is lehetőséget biztosít, hogy akár a telek alsó részében is megépítésre kerüljön egy épület, így akár több generáció együttélésére is kiváló.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A telek bejárata néhány lépcsőn keresztül közelíthető meg. A kertből a házba belépve annak letisztult hangulata azonnal szembe tűnik. A bejárattól jobbra nyílik rögtön az egyik szoba, míg balra egy kis előtér és a kisebb fürdő, amelyben WC-t, mosdót és zuhanyzót találunk. Ennek a fürdőben a meleg vizet villanybojler biztosítja, amely az előtérben került elhelyezésre. Ennek köszönhetően akkor is van a házban meleg víz vételi lehetőség, ha a gázszolgáltatás valamiért szünetel.
A bejárattal szemben tárul elénk a hatalmas nappali, amely egy légtérben található a konyhával. Étkezőrész kialakítására több formában és helyen is lehetőség van. Mind ez a helyiség, mind a fürdők felülről is kapnak fényt. A nappali terasz felöli oldala végig üvegfelületű, világos, napos. A konyharészen lévő fatüzelésű kandalló is kiválóan használható - jól illik a konyhába, hiszen az is ytong-téglából került megépítésre, kialakításra, igen praktikus.
A nappaliból tovább lépve egy kis közlekedőből nyílik a másik szoba, valamint a nagy fürdő, melyben WC, bidé, két mosdó és fürdőkád található. A közlekedő másik végén a kazánnak is helyet adó helyiség mosásra, szárításra is jól használható - jelenleg is itt került kialakításra a mosógépkiállás és egy nagyméretű mosogatótál is került ide.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 111nm, amit az 50nm-es ház körüli terasz és a tetőterasz nagyobbít. A nappali a konyharésszel majd 55nm, a szobák 11,8nm és 11,4nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,8m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja a kisebb fürdőszoba kivételével, ahol a meleg vizet villanybojler adja. A lakásban padlófűtés került kialakításra, a hálókban radiátorokat találunk. Mindegyik szobában légkondi is segít a kívánt hőmérséklet elérésében. Kiépített a riasztórendszer is. A konyhában kívülre vezetett szagelszívó is szolgálja a kényelmet.
KÖLTSÉGEK:
A ház fenntartási költségei igény és szokások függvényében alakul.
TÁROLÓ:
Jelenleg külső tárolásra a ház bejárata mellett megépített tároló alkalmas.
PARKOLÁS:
Parkolásra a környéki közterületen van lehetőség és ingyenes lehetőség, illetőleg a telek aljában építhető támfalgarázs. További lehetőség, hogy a háztól kb.40 méterre bérelhető az Önkormányzattól egy kétállásos garázs elhelyezésére alkalmas terület.
ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
Bővítés, további épület építése esetére:
- Beépíthetőség mértéke terepszint felett 20%, terepszint alatt 25%.
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 5m.
- Legkisebb építménymagasság: 3,2m
- Szintterületi mutató: 0,4
- Zöldfelület: min. 70%
- Minimális telekméret: 1000nm

Irányára: 129,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020