Budapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteres
49 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteres
49,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 384 3726
ReferensSzakácsné Paróczai Tünde II. ker. Bem tér
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház Budafokon a Panoráma utcában, 49 négyzetméteres

49 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
277 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

XXII. kerület,Budafok részén, a Savoya Parktól jól látható dombon, csendes, nagyon közkedvelt részén, a Törley Mauzóleumtól csak egy kellemes sétára, található, szinte a domb tetején a hirdetésben ajánlott önálló házikó!
A kulcsrakész átadás 2019 december végére várható, így az épület már a 80 %-os készültségi foknak megfelelően, megvásárolható!
Fizetési ütemezés a tulajdonosokkal megbeszélendő!
Tulajdon jógilak, a telken egy nagy épület, és a hirdetett ház látható, de kerítéssel és tulajdoni hányad résszel, egymástól le vannak választva. A nagy épülettel nincs összekötve.
A tulajdoni hányadban megvásárolt rész, kis kerítéssel le lesz választva, a ház előtt és a hátsó részén saját 277 nm-es zöld terület tartozik az ingatlanhoz, viszont a telken belüli 1 autó beálló a közös parkolóban lesz kialakítva.
Eredetileg az utcafronton, átadáskor csak egy személybejáró kapu lesz, de akinek fontosabb az autó parkolása, mint a kert nővénnyel való beültetése, akkor később a telek mérete, lehetővé teszi akár külön, dupla kapu kialakítását, ezt az ár nem tartalmazza!
Szinte egy kis ékszerdoboz, minden megtalálható benne, nem nagy méretekben, de ideális elosztásban, alaprajzon ez látható!
Alapjából véve, ennek az épületnek a helyén régen egy régi téglaépület állt, így nem mondhatjuk, hogy új építésű, de újszerűnek mondhatjuk, hiszen a fő falakon és alapokon kívül, semmi régi dolog nem látható, a tetőtől, külső falak bővítésével a falak, teraszok, minden műszaki dolog, teljes műszaki felújítás, valamit a vizes blokkok is átadásra teljesen megújulnak.
A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra, a konyha kialakítását az ár nem tartalmazza, ezt mindenki saját maga oldja meg, természetesen igény estén tud a kivitelező szakembereket ajánlani.
Részletek:
A ház összközműves telken van, de a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy környezetbarát villany fűtést alkalmazzák, Norvég hőfokszabályzós villany radiátorokkal.
Mivel a vastag falakra, 16 cm-es Dry-vit réteg került, olcsó fűtési költségre lehet számítani, természetesen ebben segítenek a hőszigetelt ablakok is.
A meleg vizet Ariston, villany boyler fogja szolgáltatni.
A ház amerikai konyhás nappali kialakítású, itt igényes járólappal lesz burkolva, a szobákban laminált parketta van tervezve. A fürdőszobában kád lesz beépítve a toalett, külön helységben kapott helyett.
A kert felőli részen egy fedett és egy nyitott terasz lett kialakítva, így nyáron, akár egész nap kint lehet tartózkodni a friss levegőn.
Belső képet később pótolom! Közlekedés szempontjából egy 3-5 perces sétára van a buszmegálló, mely végállomás a Savoya park vagy a Budafok Városközpont az Önkormányzatnál.
AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKRA VALÓ HITELKONSTRUKCIÓK AZ INGATLANRA NEM ALKALMAZHATÓK!
A PARKOLÓ KIOSZTÁSNÁL A XI. PARKOLÓ TARTOZIK AZ ÁRHOZ!
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon, bizalommal!
Érdeklődni:Szakácsné Tünde
Mobil:
E-mail:

  • összkomfortos
  • elektromos
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020