Budapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobásBudapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobás
Budapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobás
120 000 000 Ft
493,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobás
Budapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobás
120 M Ft
493,8 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 694 0330
ReferensGergely Petra
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Budafok, 4+4 szobás

243 m2alapterület
4 és 4 fél szoba
Felújított állapotú
500 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budafokon családi ház nagy családosoknak, vagy generációk összeköltözésére!

Eladó egy 9 szobás 250 négyzetméteres, energia takarékos családi ház!

A ház a 80-as években épült sík, 500 négyzetméteres telekre. Elektromos kapubeállón keresztül érkezünk a gondozott kertbe, ahol akár 5 autónak is van hely. A háznak 2 bejárata van. A főbejáraton át az előtérbe érkezünk, ahonnan a tágas, fényárban úszó nappali és étkező tárul elénk. Pár lépcsőfokkal lejjebb található a konyha, ahonnan nyílik a kamra és a másik lakrész szintén felszerelt konyhával, kamrával, fürdőszobával és WC-vel. Saját bejárata van a teraszról, így teljesen leválasztható a nagyobbik háztól. Az emeleten helyet kapott 5 külön nyíló szoba, melyből az egyik gardrób szobává lett alakítva, beépített bútorokkal, melyet a vételár tartalmaz, valamint zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Két szobának erkély kapcsolata van.
A padlástérben 2 világos szoba található.
A pince száraz és egy beépített hatalmas hűtőszekrény található benne, ami szintén ajándék az új tulajdonosnak!

A terasz redőnyös, így a hideg hónapokban remek tárolási helyet biztosít. A kertben található még egy szintén zárható fedett szaletli, melyben egy infra szauna található.

A ház mérete ellenére kedvező fenntartású. A 2 telepített napkollektor kora tavasztól késő őszig biztosítja a meleg víz ellátást, valamint telepített napelemek is a ház tartozékai. A melegről a cirkó és a hangulatos cserépkályha gondoskodik. A kémény bélelt.
A nyílászárók cseréje megtörtént, a burkolatok átlagos állapotban vannak.

A közelben oktatási intézmények és több sportolási lehetőség adott. A közlekedés jó, több busz járat is közlekedik a közelben.
Gergely Petra +36(30)694-0330

Referencia szám: HZ469026

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019