Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobás
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobás
56 900 000 Ft
557,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobás
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobás
56,9 M Ft
557,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 425 1100
ReferensNagy Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 3 szobás

102 m2alapterület
3szoba
állapotú
662 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csepelen az kínálunk eladásra egy 665nm-es telken egy 102nm-es nagyon igényes családi házat . A ház 1987 ben épült ,és 2015 benn átesett egy teljes ránc felvarráson, mit értek alatta? tényleg teljesen felújítva az utolsó szögig ,és ekkor kapta meg a mostani végleges formáját. A ház tükrözi a tulajdonosok rendkívül kifinomult ízlés világát. A házba belépve egy előszoba fogad, majd egy amerikai konyhás nappali , egy nagy gardrób szoba , egy háló egy wc és egy fürdő melyben kád és épített zuhanyzó található . A felső szint egy nagy légtér egy nagy gyerek szoba kapott helyet . A nappaliból a szép nagy teraszra tudunk kimenni ahonnan élvezhetjük a kilátást a kertre melynek az ék köve az épített fűthető kék medence , amit éjszaka is tudunk használni romantikázni a párunkkal ,kiülni a teraszra egy jó bor társaságában majd megnézni a naplementét és fürdeni a medencében . Mért ne tehetné meg ön is . No de vissza a ház hoz a fűtése kondenzációs kazánról kapja a meleget és padló fűtés formájában adja le. A házban a meghittséget egy praktikus elektromos kandalló nyújtja. Az ablakokon elektromos redőny és szúnyogháló van . Vissza térve az udvarra fedett kocsi beálló található melybe az elektromos kapun jutunk be. Locsoló rendszer a szép kertért , és egy fúrt kút biztosítja a kert és a medence víz ellátását.


Ezt az ingatlant már 25% önerővel megvásárolhatja. Ingyenes HITEL és CSOK ügyintézés,nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
Már a Facebookon is megtalál minket!

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • terasz
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019