Budapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes útBudapest, XXI. kerület Tölgyes út
Budapest, XXI. kerület Tölgyes út
80 000 000 Ft
800 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, XXI. kerület Tölgyes út
Budapest, XXI. kerület Tölgyes út
80 M Ft
800 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 352 0639
ReferensJász Péter Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XXI. kerület Tölgyes út

100 m2alapterület
4szoba
felújítandó
877 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 21. kerületében, Csepel egyik legjobb részén, a Királyerdőben kínálunk eladásra egy 100 négyzetméter alapterületű, 2 szintes, felújítandó családi házat, 877 négyzetméteres telken. A ház és a telek rendkívül sok lehetőséget tartogat magában, akár két ikerházzá is alakítható, mivel a telek LKe-1/KeSZ övezeti besorolású. Így akár befektetők, de magánszemélyek figyelmébe is ajánlom, hiszen csodás családi fészekké, akár két generációs házzá is tehető.
Az ingatlan téglából épült, stabil betonalappal és betonfödémmel, alápincézett, az udvaron egy kis tároló is helyet kapott.
Sétálható távolságra található a Duna-part felújított sétánya, illetve a Csepeli Strandfürdő is. A közelben orvosi rendelők, bevásárló egységek, iskola, óvoda és páratlan kutyasétáltató helyek is vannak. A 71-es busz is kiválóan megközelíthető a telekről, de a Csepeli-HÉV is 10-15 percnyire elérhető, így hamar a belvárosban találhatja magát a jövendőbeli lakó.
Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal!
Referenciaszám: M216009

Referencia szám: M216009

  • komfort nélküli
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023