Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobásBudapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobás
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobás
64 000 000 Ft
387,9 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobás
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobás
64 M Ft
387,9 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 1 700 9400
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensErdély Andrea
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest családi ház eladó, Királyerdőn, 5 szobás

165 m2alapterület
5szoba
állapotú
486 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest, 21. kerületében Csepel-kertvárosában, a Völgy utca és az Erdősor utca között elhelyezkedő, csendes utcában, 2 generációs , 2 szintes, duplakomfortos, 165nm-es családi ház, 486nm-es telekkel eladó.A felső szint tetőtér beépítessel lett kialakítva, így az egész ház nettó alapterülete 155nm. A házban nemrégiben a nyílászárók cseréje megtörtént, az ablakok redőnnyel ellátottak, a tető 2014-ben lett felújítva. Az egész házban beépített fából készült szekrények segítik a pakolást. A konyhában a villany tűzhely mellett, egy kis gáz tűzhely is található. Gáz-cirkó kazán biztosítja a fűtést. A telken egy 50nm-es melléképület is található, melynek része egy műhely vagy tároló és egy elektromos kapuval ellátott garázs. A házban nemrégiben a nyílászárók cseréje megtörtént.
Lehetőség van a felső szinten is konyha kialakításra (előkészítés már bevezetve a falba), valamint külső feljáró kiépítésére is, így a két szint teljesen külön is használható.
Összeköltözésre tökéletes, jól megépített, nagy terekkel rendelkező ház az emeleten is az átlagnál nagyobb területű szobákkal.
A környéken iskola, óvoda, számos bevásárlási lehetőség, igazi családi környezet.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

64000000 Ft

Referencia szám: M174259

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021