Budapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utcaBudapest, XX. kerület Érsekújvár utca
Budapest, XX. kerület Érsekújvár utca
41 000 000 Ft
455,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, XX. kerület Érsekújvár utca
Budapest, XX. kerület Érsekújvár utca
41 M Ft
455,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 349 0040
ReferensÖrökös Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest, XX. kerület Érsekújvár utca

90 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
347 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Vállalkozók, Befektetők Figyelem !!!

Pesterzsébeten 10 éve, most is telt házzal működő magánbölcsőde berendezéssel, dolgozókkal , illetve ha, csak az ingatlant szeretné megvásárolni, akkor cég nélkül is eladó! Évi 5 millió Forint normatív támogatást kap az államtól a cég.

Az ingatlan folyamatos karbantartásának eredményeként az épület jó állapotban van. Nyáron újították fel a parkettákat, festették a falakat a szobákban, homlokzat szigetelése elkezdődött, a szobákban légtechnikai berendezést szerelnek be, mely cseréli a levegőt.. Ennek következménye, hogy a fenntartási költségek alacsonyak. Kicserélték az ereszcsatornát és új járdát kapott a bölcsőde.
Az udvaron csoda szép fűzfa biztosítja az árnyékot.

3 szoba, fürdőszoba, konyha, öltözök, konyha található az épületben.
Garázs az udvaron, jelenleg tárolásra használják.

Kellemes családi házas környezetben jó közlekedésnél található az ingatlan.
Hívjon és megmutatom! Érdemes megnézni, hiszen lehet egy jól jövedelmező vállalkozása, vagy egy jó állapotban lévő háza!

Irányár: 41000000 Ft

Referencia szám: HZ454411

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019