Eladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utcaEladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utca
Eladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utca
120 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utca
Eladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utca
120 M Ft
1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3318
ReferensSzimeth Norbert
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Szent Imre-kertvárosban, Budapest, Véménd utca

120 m2alapterület
4szoba
állapotú
621 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A XVIII. kerület elit városrészében, szép és csendes helyen, gazdaságosan fenntartható családi ház eladó

A ház
1992-ben épült, 80 cm emelt lábazattal, masszív alapokra és vastag falakra támaszkodva. A környék szellős telekkiosztásából fakadóan nem árnyékolják be a környező épületek, így a nap minden szakában világos marad az ingatlan. Az alapvetően is csendes Szent Imre-kertváros egyik mellékutcájában, a Véménd utcában található az ingatlant. Mivel szinte csak az itt lakók használják, a gyalogos és gépkocsi forgalom a nullához közeli, tömegközlekedés csak több utcányival arrébb terheli a környezetet.

Már a tervezéskor is különös figyelmet fordítottak arra, hogy a ház kifejezetten napfényes legyen. A 621 m2-es telek kitűnő adottságát kihasználták: mind a keleti, déli és nyugati napsugarakat befogadja, hasznosítja a szabadon álló, körbejárható épület a temérdek és nagy méretű ablakaival és teraszajtóival. A ház a maga 120 m2-nyi lakóterületével, több 20 m2-es teraszával, erkélyével és a több mint 70 m2 fűtött szuterénnel egy családnak is elegendő helyet kínál.
A földszinten uralkodó helyet foglal az ingatlan közepén a 34 m2-es nappali. Kerületének felén, déli és nyugati irányultságú ablakok szegélyezik, amelyek akadálytalanul engedik beáramlani a természetes napfényt, hogy minden napszakban olyan világos legyen a szoba, amennyire csak lehetséges.

A mai divattól eltérően a konyha nem a nappaliban található, bár 6,3 m2-es méretével kevésnek tűnhet, azonban a 17 m2-nél is nagyobb étkező kárpótol ezért.

Az étkező méreténél fogva alkalmas arra, hogy egy légtérben legyen a család akkor is, ha valakinek a konyhában lenne dolga. A beépített konyhaszekrény, a gépészeti felszereltség, az éléskamra, bármely konyhatündért képes elcsábítani már alkalommal is.

A meleg évszakokban a család közösségi terének szerves részét képezi a terasz, amely az étkezőből nyílik, megtöbbszörözve a helyiség optikai és valós méreteit is. A terasz 20 m2 helyet kínál a tavaszi, nyári, de még az indiánnyárias őszi napokon is olyan tevékenységekre, amelyekhez szabad égbolt illik.

A nappaliból és a lépcsőházból is megközelíthető a tágas, 8 m2-es földszinti fürdőszoba. A kialakítását tekintve sarokkádas, és a Wc is itt kapott helyet.

Az étkezőből is nyíló lépcsőház a nívónak megfelelő kialakítású, kényelmes, stabil, megfelelően széles és tökéletes kiosztású, szép darab. Innen jutunk a szuterén szintre és a körültekintően átgondolt tetőtérbe. Felül három, nagyjából egyforma méretű hálószobát. Egy gardróbszobát és egy fürdőszobát.

Végül ejtsünk szót a szuterénről. A ház alapterületének teljes terjedelmében, 70 m2-nél is több hasznos és fűthető terület találunk ezen a szinten. Ez a szint nem csak a lakáson belülről, a lépcsőházból érhető el, hanem kívülről, az előkert irányából is. Egy irodának is megfelelő, 25 m2 teret kínáló helyiségből még egy közel 8 m2-es szoba is nyílik. Ezen a szinten található a wellness szoba, ahol egy épített, finn szauna lett beépítve.
Mivel az az alsó szint, itt még egy kazánház is helyet kapott, illetve egy 7 m2-es tároló is


A ház fűtését gázkazán biztosítja, amely a hőt radiátorokon keresztül adja le. A vastag falaknak, a 10 cm-es hőszigetelésnek, a hőszigetelő típusú nyílászáróknak, a nagy ablakfelületnek és az előnyös tájolásnak köszönhetően a teljes, 200 m2-nyi hasznos terület fűtéséhez szükséges gázdíj kifizetéséhez havi átalányban 15.000 forint elegendő. Ezt tovább lehet csökkenteni a fatüzelésű kazán használatával, amellyel szinkronban lehet a gázcirkóval biztosítani a fűtést.

A szobák burkolata parketta vagy laminált padló, a többi helyiségeset járólappal burkolták.

A kert belső sarkában egy fedett és takart jakuzzi lett elhelyezve úgy, hogy a szomszédok sehonnan ne lássanak rá.

A kertben egy tégla építésű garázs és egy gépkocsis számára helyet kínáló fedett parkoló is áll. Ha vendégek érkeznek, akkor ezen a két parkolóhelyen kívül még legalább három autóval be lehet állni, kényelmesen.Közlekedés
Az ingatlan központi helyzetéből eredően nem csak a gépjárművel csatlakozhatunk gyorsan a város vérkeringésébe az Üllői úton vagy a Nagykőrösi úton keresztül, illetve az M5-ös autópálya vagy az M0-s autóút felé, de a tömegközlekedési csomópont, azaz a Szarvascsárda tér is egy-két perces sétára van csak. Ott az 50-es villamossal vagy a, buszjárattal érhetjük el a 3-as metrót, illetve számos más buszjárattal érhetjük el a kerület fontosabb csomópontjait, pl. a vasútállomásokat, vagy juthatunk el szomszédos kerületekbe, vagy akár Gyálra, Vecsésre is.

Infrastruktúra
Az ingatlan a Szent Imre-kertvárosban található, ahonnan könnyedén elérhető az M3-as metró, ugyanis két közvetlen buszjárat is közvetlenül a Kőbánya-Kispest metróvégállomáshoz visz, sűrű indulási időpontokkal. A közelben Aldi, Lidl, Penny, a Lőrinci és az M5 Soroksári Market Central. A kerületben bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák széles választéka lelhető fel.

Környezet
A lakás közvetlen szomszédságában található Péterhalmi erdő nem csak kiránduláshoz, de tornaútvonalaival a sportoláshoz is hatalmas teret kínál. Ezen a területen számos kikapcsolódásra, illetve szórakozásra van lehetőség.
Talán nem is tudja, hogy milyen különleges hatást gyakorol az emberre, az egészségre, ha egy erdő mellett lakik. Az erdő nem csak friss oxigént termel, de egy élő klímaszabályozó rendszer is egyben, ami a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz; felfogja a szélrohamokat és a hófúvásokat is. Nem csak mókusoknak, sünöknek, őzeknek és számos erdei élőlénynek ad életteret, de kulturális és esztétikai hatása is egyedülálló.

Irányár: 120.000.000 Ft
Elérhetőség:

  • komfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022