Budapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XVIII. kerület cím nincs megadva
89 980 000 Ft
775,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, XVIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XVIII. kerület cím nincs megadva
90 M Ft
775,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XVIII. kerület cím nincs megadva

116 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Új építésű
526 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó exkluzív luxus családi ház a XVIII. Kerület új kertvárosi részében izgalmas építészeti megoldásokkal

Megvételre kínálok egy újépítésű, különálló családi házat az Almáskertben, a XVIII. Kerület dinamikusan fejlődő részében.

Az 526 négyzetméteres telken elhelyezkedő 2 szintes különálló családi ház földszintjén; 3 hálószoba, 1 nagy amerikai konyhás, extra belmagasságú nappali található kijárattal a 20 négyzetméteres kertkapcsolatos teraszra, 2 fürdőszoba külön wc-vel, háztartási helység, garázs, valamint egy második autó parkolására is alkalmas kültéri beállóhely került kialakításra.
Az emeleten egy 10 négyzetméteres galéria kapott helyet, kijárattal a majdnem 90 négyzetméteres teraszra, amely kíváló színtere lehet a családi grillezésnek, pihenésnek. A teraszon egy jacuzzi is kialakítható, melyhez a kiállás biztosított.

Az épület hőmérsékletéről hőszivattyús rendszer gondoskodik padlófűtéssel, illetve split klímával. A teraszon tetszés szerint napelemes rendszer is telepíthető.

Az épület különlegesen energiatakarékos, Prokoncept építési rendszer technológiával készül.

A tervezett átadás: 2021 december

A környéken több óvoda, bölcsőde valamint egy kéttannyelvű iskola, az utcában benzinkút, gyógyszertár, és Spar szupermarket is található.

Közlekedés: a 182 és a 282 E jelzésű busszal a Kőbánya-Kispest metróállomáshoz, a 166-os busszal a Ferihegyi vasútállomáshoz, míg a 254 M jelzésű busszal a Boráros
térhez lehet könnyedén eljutni.

89980000 Ft

Referencia szám: M192789

  • összkomfortos
  • geotermikus

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021