Eladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
44 900 000 Ft
261 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
44,9 M Ft
261 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 193 1341
ReferensReményi Roland
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Budapest, 2 szobás

172 m2alapterület
2szoba
állapotú
560 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XVIII. kertületben, Ganztelepen kínálok eladásra egy remek adottságokkal rendelkező önálló családi házat!

Az ingatlan nagy előkerttel rendelkezik, 560 nm-es telekadottságával és gondozott növényeivel rendezettséget és otthonosságot tapasztalhatunk a helyszínen.
Gyalogos összekötő járdákkal és a garázsig tartó gépkocsi számára kialakított beállóval funkcionálisan is jól használható területet kapunk. A kerticsap a szőlőlugas és egyéb a jelenlegi tulajdonosok által 40 év alatt kialakított lehetőségek várják a ház új tulajdonosát!

A házról :

Téglából épült, a jelenlegi lakótér alatt teljes egészében szuterén található (lásd alaprajz), több helyiséggel. A fűtési rendszer itt is ki lett alakítva.
Innen is lépcső vezet a lakótérbe, ezzel együtt két bejárata van a háznak!

A jelenlegi lakótér 83 nm-es, 2 szobás, de a télikerté alakított helyiség, illetve további helyiségek is szobává alakíthatóak. (lásd alaprajz)

A padlástér is lakhatóvá tehető, és a szuterén minden helyisége is ablakokkal rendelkezik, így ajánlom olyan családoknak akik több generációban gondolkodnak, vagy akár vállalkozással egybekötött lakhatásra is kiváló az ingatlan.

Fűtése gázkazánnal történik, a korábbi vegyestüzelésű kazán is alternatíva lehet.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg és hétvégén is szívesen mutatom!
Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban!
Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 265328

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • erkély
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019