Családi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteres
Családi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteres
33 900 000 Ft
565 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteres
Családi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteres
33,9 M Ft
565 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 338 1569
ReferensSikó Lehel
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Budapest, 60 négyzetméteres

60 m2alapterület
2szoba
Újszerű állapotú
136 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A XVII. kerület közkedvelt Rákoshegyi részén eladásra kínálunk egy 2018-ban épült tetőtér beépítéssel rendelkező, könnyűszerkezetes, szigetelt, 60 négyzetméteres rendkivül jó állapotú, kettő szobás, csendes családi házat.

A házhoz tartozik egy szeparált 136 négyzetméteres telek, melyre egy autóbeálló is könnyedén kialakítható. Az ingatlanhoz egy szolgalmi út is tartozik.

A házba belépve az amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. A bejárattól közvetlenül balra találjuk a zuhanykabinos fördőszobát. A konyhából egy lépcső segítségével juthatunk fel a beépítettet tetőtérre. A ház butórzata újszerű állapotú. Az alsó szint burkolata járólap a felsőszinté pedig padlószőnyeggel burkolt, mindkettő világos és csendes. A házhoz még egy szoba hozzá építhető
Az ingatlan rendelkezik egy méretes tárolóval is.
Az ingatlanhoz külön mérőórák tartoznak.Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmenteshitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021