Eladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, BudapestEladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest
Eladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest
55 000 000 Ft
523,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest
Eladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest
55 M Ft
523,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 657 3657
ReferensMajoros Adél
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest

105 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
350 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN

Eladásra kínálunk a XVII. kerület családi házas övezetében, a közkedvelt Madárdombon egy teljes mértékben felújított, minden tekintetben újszerű kertes házat. A ház egyedi különlegessége a környékbeli házakhoz képest, hogy a 4 szobás ház 105 nm-es alapterülete egyetlen szinten helyezkedik el, így tágas belterülete egybefüggő, nagyon szép és kellemes életteret biztosít.

A ház bejáratát egy 5 ponton záródó biztonsági ajtó biztosítja, amely savmart, üveges díszpanellel, kilincs helyett pedig modern, divatos behúzó karral rendelkezik.

A házba belépve először egy praktikus előszobába érkezünk, balra a tágas, több mint 21 nm-es vendégszobát, tovább haladva pedig a 29 nm-es, amerikai konyhás étkezőt találjuk. Az étkező jobb oldalán a délkeleti tájolású hatalmas ablakokon keresztül egész nap bőséges természetes fény jut a házba. A 6 kamrás, 3 réteg üvegű nyílászárók elzárható aereco szellőztetéssel rendelkeznek.
Az igényes, vadonatúj laminált padló 8 mm-es vastagságával, ipari kopásállóságával kezeskedik a hosszú távú minőségről. A ház helyiségeiben prémium kategóriás kondenzációs gázkazán és fehér radiátorok biztosítják a meleget.
Tovább haladva az étkező bal oldalán a zuhanykabinnal ellátott, gyönyörűen felújított 5,3 nm-es, ablakos fürdőszoba található, és bal oldalon helyezkedik el a kényelmes konyha is, amely szintén saját ablakkal rendelkezik.
Az étkező-konyha mellett nyíló ajtó egy 19 nm-es hálószobába vezet, mellette jobbra, az étkező sarkában egy izgalmasan, pár lépcsőfokkal és boltívvel kialakított bejárat a fél méterrel magasabban fekvő 24 nm-es nappalit tárja elénk.
A nappali plafonja megragadó kialakítással a tetőgerendákat rejti magában, maga a szoba szintén sok természetes fényt kap, és egy erkélyen át innen is megközelíthető a saját használatú, 245 nm-es kert.

A ház alatt egy 18 nm-es pinceszint található, melynek bejárata a kertből közelíthető meg. Méretének köszönhetően a pinceszinten található helyiség igény szerint akár garázzsá is alakítható.

A tető felújítása is teljes körűen ment végbe, a szigetelés itt is, és a homlokzaton is megtörtént. A kémény a legújabb előírásoknak megfelelően került kialakításra, a házat modern és hatékony ereszcsatornák futják körbe.

A környéken minden szükséges szolgáltatás elérhető.

Olyan házaspároknak, családoknak ajánljuk, akik vágynak az igényes, vadonatúj kialakítású otthonra egy csodálatos életteret biztosító környezetben.

Közlekedés:
autóbusz: 67, 198
Örs vezér tere tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt elérhető

Műszaki adatok:

Az ingatlan 2019. év során teljes körű feljújításon esett át, az alábbiak szerint:
- teljes villanyhálózat cserélve lett,
- új tetőlécek, új Tondach tetőcserepek, új ereszek,
- tető és homlokzatszigetelés is megtörtént, 60 cm mélyen az alapokig,
- új, minőségi, német, 6 kamrás, 3 rétegű üveggel ellátott nyílászárók
(hőszigetelés ug=0,7 W/m2K), elzárható aereco szellőztetéssel,
- a bejárat 5 pontos biztonsági ajtó, savmart, üveges díszpanellel, kilincs helyett modern, divatos behúzó karral,
- prémium kategóriás kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést, kémény a legújabb szabályoknak megfelelően kiépítve.
- padló újraszigetelve, extra vízréteg elleni réteggel a szigetelés alatt,
- minőségi laminált padló mindenhol, 8 mm-es, ipari kopásállóságú,
- a szobákban a ház falain belülre acélszerkezetes gipszkarton fal lett kiépítve, kivétel az étkező, ahol az eredeti falak láthatóak,
- a fürdőszoba új vízszigetelést kapott, vízcsövei kicserélve, új szaniterek, új csempe, új zuhanyfalak, új esőztetős zuhanyrendszer beépítve,
- a konyha vízcsövei kicserélve.


Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmenteshitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Hívjon bizalommal!

Adatvédelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to have your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Here, you can learn our Privacy Policy.  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020