Budapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utcaBudapest, XVII. kerület Klapka utca
Budapest, XVII. kerület Klapka utca
69 800 000 Ft
349 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XVII. kerület Klapka utca
Budapest, XVII. kerület Klapka utca
69,8 M Ft
349 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3016
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensVécsei Melinda
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest, XVII. kerület Klapka utca

200 m2alapterület
6 és fél szoba
állapotú
647 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest,XVII.ker. Családi ház

Önálló kétgenerációs vállalkozásra is alkalmas családi ház Budapest XVII.ker. Rákoshegy frekventált részén ,közel a közlekedéshez és a központhoz kerül eladásra.
Az ingatlan családi házas övezetben található,aszfaltozott utcában.

A ház hagyományos építési technológiával épült 1938-as években téglából melyet 1977-ben jóváhagyott tervekkel kibővítettek,így alakult ki a jelenlegi állapot ,melyet azóta is folyamatosan karbantartottak. A karbantartás során kb.8 éve a tetőfedést lecserélték, a külső nyílászárókat kicserélték a ház külső hőszigetelést kapott és új külső színezést is. Ezzel egyidejűleg a belső felújítás során a földszinti fürdőszobát teljesen felújították. Itt helyezték el az új kondenzációst gázcirkót is,de a régebbi gázkazánt meghagyták mely jelenleg is működik.
A családi ház nagyon jó elosztású, két főbejárata van, így a földszinti rész és az emeleti amely egyben tetőtér is teljesen elszeparálható, annyival ,hogy ha ezt a megoldást választják, akkor az emeleten a konyhát ki kell alakítani. Ezt azért jegyzem meg, mert ha két generációs ingatlant keres,akkor erre ez lenne az egyik megoldás. Az emeleten jelenleg fürdőszoba,félszoba és egy nagy szoba van,mely erkélyes.
A földszinten két nagy szoba,étkezős konyha,kamra, közlekedők lettek kialakítva. A házhoz továbbá tartozik külön bejárattal egy szoba,előtér fürdőszoba garzon, valamint két egymásból nyíló helyiségek konyhával. Az egész épület oldalhatárosan épült U alakban.
A két szárnyat egy 50 nm fedett terasz köti össze. A kertben épített sütögető van,valamint merev-falú medence .
A ház bruttó területe: 250 nm, a hasznos területe 200 nm.

A feltöltött alaprajzok a valóságnak megfelelőek.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után tekinthető meg a járványhelyzetet betartva,ezzel kapcsolatosan kérem megértésüket tisztelt érdeklődők,ezért is próbálok részletesebb leírást adni.
Várom megtisztelő megkeresésüket.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020