Budapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XVII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XVII. kerület cím nincs megadva
45 000 000 Ft
409,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XVII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XVII. kerület cím nincs megadva
45 M Ft
409,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3545
ReferensTóth Brigitta
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XVII. kerület cím nincs megadva

110 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
770 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Rákoshegyen!
110 nm, 3 szobás, nappalis, amerikai konyhás ingatlan várja új lakóit.
A fűtésről gáz kazán gondoskodik.
A gyönyörű virágokkal teli kertben két kocsi beállásra is alkalmas, elektromos garázskapus külön épület is található, ami műhely is egyben.
Egy kellemes,csendes, gyerekbarát környéken található több generáció befogadására alkalmas ingatlant kínálunk Önnek!
Nagy családok és család tervezők számára is tökéletes.
A telken található egy önálló ház is ami bérbe adható vagy az idősebb generáció nyugalmát garantálva mégis közel maradhatunk hozzájuk.
Az elektromos kapuval felszerelt kocsibejáró kényelmünket szolgálja, és a gyönyörű, nagy kert, feledteti velünk a hétköznapok szürkeségét.
Az udvaron egy sütögető hely is ki van alakítva, családi összejövetelekre alkalmas, és kellemes kikapcsolódás a hétvégékre. A kerti világítás egy másik világba varázsol, ahol nyugalom és pihenés vesz körbe minket. Tömeg közlekedéssel jól megközelíthető az ingatlan. Mindenkinek ajánlom aki egy csendes, családias környékre vágyik, ahonnan még emberi időn belül megközelíthető a városi forgatag.

Referencia szám: HZ467761

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019