Eladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobásEladó családi ház Németvölgyben, 7 szobás
Eladó családi ház Németvölgyben, 7 szobás
521 313 000 Ft
2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Németvölgyben, 7 szobás
Eladó családi ház Németvölgyben, 7 szobás
521,3 M Ft
2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 536 8518
ReferensMona Edit
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Németvölgyben, 7 szobás

260 m2alapterület
7szoba
állapotú
800 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budán a Sas hegy lábánál csendes egyirányú utcában 800 m2-es telken egy közel 300 nm-es több generációs ház. 1933-ban épült és 1998-ban teljes körűen átalakított és
felújított modernizált villa 3 önálló lakásnak kialakítva eladó.
A telken 2 gépkocsi parkolására alkalmas terület van kialakítva, amely bővíthető. Az utcafronton ingyenes parkolás. A lakások fűtése cirko rendszerű, amely kiegészül napkollektoros(10m2) vízmelegítéssel.
Az alsó közvetlen kertkapcsolatos lakás víztisztító berendezéssel , a ház vízrendszere túlnyomás elleni védelemmel van ellátva.
A földszinti lakás rendelkezik egy 40 m2-es szuterénnel, melyben egy szauna szoba, zuhanyozóval, mosdóval , WC-vel és önálló vízmelegítővel kiegészülve. Ugyanitt áll rendelkezésre a mosóblokk is. A szuterénnek önálló kertkapcsolatos kijárata van. A kertben grillezési lehetőség. A kertből nyíló lépcsőházból megközelíthető felső szinti lakások nagy műanyag nyílászárókkal rendelkeznek, világosak modernek, szép és igényes fürdőszobákkal és amerikai stílusú konyhákkal és teljesen gépesítettek.
Az egyik lakás erkélye a nagy előkertre, a másiké a Gellért hegyre, a Várra és a Szabadság hegyre néz, örök panorámával. A két lakás összenyitható, így 120 m2-es körpanorámás lakás kialakítható. A lakások mindegyike kiváló betörésbiztos ajtórendszerrel rendelkezik. Van elektronikus védelem központi bekötéssel és ablakvédelem. A telek parkosított , gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetve, füvesítve. Befektetésnek is remek ez az egyedül álló családi ház. Príma közlekedés ennek ellenére szeparált a város zajától. Közelben minden ami egy családnak fontos lehet a mindennapi élethez, vásárlás, iskola, hivatal, kulturális központ. Várom szíves hívását !

Referencia szám: M206184

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023