Budapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobásBudapesti, Németvölgy, 8 szobás
Budapesti, Németvölgy, 8 szobás
379 990 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapesti, Németvölgy, 8 szobás
Budapesti, Németvölgy, 8 szobás
380 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2747
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensGürtler Tamara
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapesti, Németvölgy, 8 szobás

289 m2alapterület
8szoba
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Eladó a XII. kerület könnyen megközelíthető részén, Sashegy és Németvölgy határán, egy ca. 300 m2-es, 8 szobás, teljesen önálló és körbejárható villaépület, mely jelenleg 3 különálló lakásra van osztva.

Az eredetileg 1933-ban épült, majd később átalakított és modernizált, összesen 3 szintes, szigetelt tégla épületet ca. 800 m2-es, parkosított, gondozott, telek övezi, gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetve, füvesítve. Jelenleg 2 autó részére van gépkocsi beállási lehetőség, de további parkoló helyek kialakítására bőven van lehetőség.

Helyiségei és elrendezése:

Földszint (ca. 120 m2), részben kertkapcsolatos lakás:

hatalmas előszoba; étkező-konyha kamrával; 3 nagy és egy kissebb szoba, nagy terasz, kádas fürdő WC-vel. Ez a szint víztisztító berendezéssel is rendelkezik.

Emeleti lakások (ca. 120 m2):

2 db teljesen külön bejáratú 2 szobás, erkélyes lakás, melyek a kertből nyíló lépcsőházból közelíthetőek meg.

Mindkét lakásban nappali, konya kamrával, hálószoba, kádas fürdő, erkély.

Az egyik lakás erkélye a nagy előkertre, a másiké a Gellért hegyre, a Várra és a Szabadság hegyre néz, örökpanorámával. A két lakás összenyítható, így egy 120 m2-es körpanorámás lakás is kialakítható.

Szuterén (ca. 40 m2):

3 fűthető helyiség, melyből - a domborzati viszonyoknak köszönhetően - 2 ablakos. Itt található egy újszerű, kiváló állapotú szauna, zuhanyozóval, mosdóval, WC-vel és önálló vízmelegítővel; egy mosókonyha és egy tároló.

1998-ban az egész épület átalakításra és felújításra került, melynek keretében minden vezetéket és hálózatot kicseréltek. Ekkor került rá a felső emelet, így új tetőszerkezetet is kapott.

Mind a 3 lakásban külön kombi-cirkó szolgáltatja a fűtést és a melegvizet, ill. ez kiegészül egy napelemes rendszerrel (10 m2 napkollektor, hőtárolós víztartály), mely a tavasztól őszig szinte kizárólagosan látja el a házat melegvízzel. A napkollektorok ca. 10 éve kerültek fel a háztetőre. A ház teljes vízrendszere tulnyomás elleni védelemmel van rendelkezik.

A tetőtéri lakások világosak és modernek, nagy műanyag nyilászárókkal, szép, igényes fürdőszobákkal és amerikai stílusű konyhákkal rendelkeznek. Továbbá teljesen gépesítettek.

A lakások mindegyikének kiváló betörésbiztos ajtórendszere van, elektronikus védelemmel és központi bekötéssel. Az alsó ablakokon esztétikus rácsszerkezet.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Madárcsicsergős zöld környezet, de közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Rövid utazással eléhető a MOM park, több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőség is ill. parkokban egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés ingatlant kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020