Eladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház BudapestEladó 7 szobás családi ház Budapest
Eladó 7 szobás családi ház Budapest
492 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó 7 szobás családi ház Budapest
Eladó 7 szobás családi ház Budapest
492 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5972
ReferensPáll Tamás
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 7 szobás családi ház Budapest

397 m2alapterület
7szoba
Újszerű állapotú
1047 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Igazi Luxus Ingatlan A Remetehegyen! A Képen Látható Bútorok Is Megvásárlhatóak!

Budapest III. kerületében várja új, gyönyörű otthona, budai környezetben.

Eladó egy 397 nm-es családi ház, nagy tágas terekkel, hatalmas telekkel (1 047 nm) III. kerület, Remetehegyen, a Perényi közben családi házas övezetben.

Már most szeretném felhívni a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a képeken enteriőr hangulat ne csábítson senkit felesleges nézelődésre, bámészkodásra, jelen hirdetés elsősorban az ingatlan értékesítését kívánja megcélozni, és csak másodsorban eladóak a bútorok az ingatlannal együtt. Ennek okán kérem, hogy csak komoly és az ingatlan megvásárlását szem előtt tartó, józan gondolkodású emberek jelentkezzenek, mivel a tulajdonos is hasonló attribútumokkal rendelkezik.

A ház alapterülete kb.280 nm. A fszt-en található az előszoba, ahova az emeletre vezető íves, minőségi, gyönyörűen kivitelezett falépcső is csatlakozik. Az előszoba bal oldalán helyezkedik el a kb. 50 nm-es nappali, társalgó, étkező egy légtérben. A nappali ékessége az olasz márványból faragott kandalló, mely az egész földszinti területet befűti szükség esetén. A nappalihoz kapcsolódik az ablakos, tágas, minden eszközzel felszerelt, 2 tűzhellyel ellátott konyha. A földszint helyet ad még egy külön fürdőszobának hidromasszázs káddal és Wc-vel felszerelve, illetve 2 arányos méretű, jól berendezhető, tágas, világos szobának, melyek közül az egyikhez saját - hidromasszázs káddal és Wc-vel ellátott - fürdőszoba is csatlakozik. Az emeletre érve a kinyitott tér érzetét keltő, és nagyon attraktív galéria részre érkezünk, mely a társalgót, és az olvasósarkot is magában foglalja. Az emeleti részen a galériáról külön-külön nyílva 2 külön szoba, 1 külön fürdőszoba - zuhanyzóval, hidromasszázs káddal, Wc-vel -, illetve 1 saját fürdőszobával ellátott szoba kapott helyet. A tetőtérben pedig még egy kb. 25 nm-es szobát is kialakítottak. A galériához csatlakozik, a kb. 15 nm-es emeleti erkély, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre.

A ház hátsó részében a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, mint a mosókonyha, háztartási és gépészeti helyiségek, valamit a mindennek helyet biztosító, tágas kamra.

A ház 2009-ben épült Porotherm téglából, 10 cm-es falszigeteléssel kiegészítve. Az ablakok fából készültek 2 rétegű üvegezéssel. A beltéri és a kültéri ajtók egyaránt magas minőségben fából készültek A nappaliban horvát mészkő burkolat emeli a ház színvonalát, a szobákban faparketta a burkolat. A mindegyik fürdőszoba egyedi, magas minőségű, változatos burkolatot kapott. A tetőszerkezet kifogástalan, sötét szürke betoncseréppel fedett, egyedi különleges formákkal gazdagítva.

A ház fűtését megbízható és alacsony üzemeltetésű költségű Vaillant kondenzációs kombi cirkókazán látja el, melyet egy indirekt meleg víz tárolóval is kiegészítettek. A nappaliban padlófűtés adja le a meleget, radiátorokkal kiegészítve, míg a lakás többi helyisége radiátorokkal szerelt. A jelentős méretek ellenére a fűtés költség nagyon mérsékelt, csak 30-35 000 Ft/hó átlagban éves szinten. Az ingatlan összközműves, és 380 V árammal is rendelkezik. A házat riasztó és kamerarendszer tartja biztonságban.

A méretes telken a ház mellett külön helyezkedik el a kb. 40 nm-es dupla garázs, elektromos garázskapuval, ahol további tárolásra is van lehetőség. A ház hátsó részén pedig további kisebb tárolók találhatóak.

Az ingatlant ajánlom nagy családoknak vagy 2 generáció együtt élésében gondolkodóknak, tágas, luxus házakat keresőknek, sok helyiséget, tereket kedvelőknek. A tárolók, gépjármű beállások, védett terek minden feltételt biztosítanak a megfelelő parkoláshoz és a tároláshoz is, nem utolsó sorban a komfortos élethez. Az udvar rendezett, növényekkel beültetett, udvar térkővel burkolt. Az utca fronton kovácsolt vas, elektromos mozgatású kapu működik.

A környezet nyugodt, családi házas övezet, a Remetehegyen. Mivel a ház nem közvetlen utca fronti, így a kevés utcazaj sem hallatszik be a házba.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban, illetve a hitelügyintézésben!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.

  • komfortos
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021