Budapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadvaBudapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
169 004 140 Ft
853,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
Budapest, III. kerület cím nincs megadva
169 M Ft
853,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 388 7214
ReferensNagy Ádám
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest, III. kerület cím nincs megadva

198 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
Új építésű
400 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Panoráma mindenek felett a III. kerület kedvelt részén, a természet lágy ölén. Nem lakópark, hanem 3 lakás egy telken. Egy önálló családi ház és egy 2 két lakásos épület. Hatalmas teraszok és világos és tágas belsőterek teszik nagyon élvezhetővé a lakók mindennapjait. Minőségi anyagok, minőségi kivitelezés, modern gépészet és ebből adódóan kiváló élettér és kis rezsi jellemzi majd az épületeket. Lakásonként másfél millió Ft-ig az ár tartalmazza a konyhabútort, amit a vevő választhat ki. A lakások belül több szintesek. A tömegközlekedés a közelben elérhető és pár perc alatt a városban lehet. Autóbeállók és garázsok segítik a telken belüli parkolást. A garázsok és beállók árát nem tartalmazza az ingatlan ára, azokat külön kell megvenni. A lakások várhatóan 2020. év végén lesznek átadva. Egyéni fizetési ütemezés kialakítható és az árak tartalmazzák az ÁFA-t!
Ha érdekli az ingatlan és egyéb kérdése lenne, meg szeretné tekinteni a terveket a beruházó projekt irodájában vagy az építkezés helyszínét, kérem keressen bizalommal.

Referencia szám: HZ492178-IT

  • geotermikus

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020