Eladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobásEladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobás
Eladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobás
62 000 000 Ft
626,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobás
Eladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobás
62 M Ft
626,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Csúcshegyen, 3+1 szobás

99 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
2917 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ha fontos Önnek a belváros közelsége,de mégis csendes otthonra vágyik akkor itt egy tökéletes választás az Ön számára.
Megvételre kínálunk Budapest III. kerületében a Csúcshegyen egy 2917 m2-es telken lévő 99 m2-es önálló, örök panorámával rendelkező családi házat!
A ház kétszintes. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, kamra, félszoba, fürdő és egy külön WC található. Az emeleten két szoba és egy WC lett kialakítva. Alsó szintet egy 31 m2-es faborítású terasz teszi varázslatossá, melyről csodás kilátás fogad bennünket. Ezt az élményt a felső szinten is élvezhetjük egy 4 m2-es teraszról,csodálva a gyümölcsfákkal teli kertet és Budapest zöldterületét.
A ház fűtését egy vegyes tüzelésű kazán látja el, radiátoros hőleadással. Kombi kondenzációs gázkazán kiépítve , ennek gáz ellátása megoldható. A vizet fúrt kút biztosítja. A hegyen vezetékes közművekből csak villany és internet van kiépítve. Vezetékes víz, csatorna, gáz jelenleg nincsen. A parkolás 2 autó részére biztosított.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozáshoz kedvezményes hitel-és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M182011

  • komfortos
  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021