Budapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, TörökvészenBudapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, Törökvészen
Budapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, Törökvészen
790 000 000 Ft
1,8 M Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Budapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, Törökvészen
Budapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, Törökvészen
790 M Ft
1,8 M Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest 6 szobás új építésű családi ház eladó, Törökvészen

440 m2alapterület
6szoba
Új építésű
908 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KÖLTÖZHETŐ VILLA MINIMÁL STÍLUSBAN!
Pasarét egyik legnyugalmasabb negyedében, ugyanakkor a legjobb infrastruktúrával rendelkező részén eladásra kínálunk egy kidolgozott tervek alapján elkészült,„SMARTHOME” funkciókkal ellátott MINIMÁL STÍLUSÚ 4 szintes ÚJ ÉPÍTÉSŰ „OKOS HÁZAT” 908 nm-es erdősávval határolt telken. A lakberendező által megálmodott teljes berendezés a vételár részét képezi. A ház elkészült, azonnal birtokba vehető!
Az ingatlan a stílus, a minőség és a praktikum jegyében a luxus legmagasabb színvonalát képviseli mind a felhasznált anyagok tekintetében, mind a tervezés és a kivitelezés egyediségében. A házat saját részre építették.

A kert bejárata, a házhoz vezető lépcsők, valamint a garázslejáró teljes felülete kívánság szerint fűthető. A pince szinten két nagy méretű autó befogadására alkalmas teremgarázs található nagy teljesítményű elektromos autó töltővel felszerelve, a garázs előtt további két nagy méretű autó parkolhat kerítésen belül. Ugyanezen a szinten található még egy előszoba beépített gardróbszekrénnyel ahonnan nyílik egy mosókonyha angol aknával és egy SZAUNA külön fürdőszobával.

A földszinten található TÁGAS, NAPFÉNYES amerikai konyhás nappali közvetlenül csatlakozik a kerthez NAGY MÉRETŰ TERASZAJTÓVAL és ÓRIÁSI ÜVEGFELÜLETEKKEL, ahol egy télen-nyáron használható nagy méretű Jacuzzi kapott helyet. A beépített OLASZ KONYHABÚTORBA prémium kategóriájú, Gaggenau konyhagépeket építettek.

A földszinten található még előszoba, egy vendégszoba, és egy külön WC + fürdőszoba, melynek komfortérzetéről Villeroy & Boch, Idea és Geberit szaniterek gondoskodnak akárcsak szerte az egész házban.
Az első emeleten helyezkedik el két gyerek hálószoba a hozzájuk tartozó gardrób szobával és fürdőszobával, valamint szülői hálószoba külön fürdőszobával és gardróbbal. A vasbeton födém alatt kialakított legfelső szinten található egy klubszoba, amelyhez tartozik egy kis teakonyha, WC és egy tetőterasz csodálatos örök panorámával az Apáthy-sziklára valamint a Gellért-hegyi Szabadság-szoborra.

A szobák fala Wall&Deco tapétát kapott, padlózatuk Kahrs parkettával lett burkolva, a beépített gardrób szekrények prémium kategóriás Cattelan Itália és Alf gyártmányú bútorok. A lépcsők és a kapaszkodó dió színűre pácolt tölgyfából készült. A ház külső felülete, a támfalak és a kerítés lábazat egyaránt felső kategóriás OLASZ KERÁMIA burkolatúak, ami rendkívül időtálló és esztétikus megjelenést eredményez.

A falburkolatok mögött helyezkednek el az esővíz elvezető csatornák, amelyek a föld alatti 20 köbméteres tartályba vezetik az összegyűjtött esővizet, ami pedig a kert minden négyzetméterét behálózó öntözőrendszert táplálja. A kertből tudjuk megközelíteni az 55nm-es BOROSPINCÉT, mely egyedi módon az ingatlant határoló erdősáv alatti domboldalban található.

A ház fűtését és hűtését, valamint szabályozható páratartalmát egy német gyártmányú levegő – levegő hőszivattyú és egy ezzel kombinált nagy teljesítményű, hőcserélővel ellátott szellőztetőrendszer biztosítja, ami rendkívül hatékony energiafelhasználást garantál. A felső kategóriás olasz padlóburkolatok alatt padlófűtés van. Az energia takarékosság elősegítésért felelős Loxone okos otthon rendszer nemcsak a fűtés- hűtés, hanem a világítás, a nyílászárók, a páratartalom, a szauna és a Jacuzzi manuális távvezérlésére is alkalmas. Emellett házban és a kertben komplex biztonságtechnikai rendszert építettek ki kamerákkal, mozgásérzékelőkkel és nyitásérzékelőkkel kombinálva, melyet szintén az okos otthon rendszerrel lehet vezérelni.

Amennyiben kimagasló ár/érték arányú, fokozott odafigyeléssel megtervezett és kivitelezett ingatlanát keresi, ahonnan könnyen elérhető a belváros, ámde mégis a budai hegyek egyik legelegánsabb környékén található, keressen bizalommal és tekintse meg az ingatlant!

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021