Eladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobás
Eladó, Budapest, 3 szobás
89 000 000 Ft
489 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 3 szobás
Eladó, Budapest, 3 szobás
89 M Ft
489 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3021
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensBarborik Annamária
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Budapest, 3 szobás

182 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
910 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 2. kerületében, Pesthidegkút-Ófaluban eladóvá vált egy 182 nm-es 4 szobás 2011-ben épült napfényes családi ház 910 nm-es parkosított kertben.
A modern technológiának köszönhetően a lakás teljesen csendes, falai kívül hő, belül hangszigetelést kaptak, fenntartási költsége nagyon kedvező.
Fűtése gáz cirkó, a radiátorokat a földszinten padlófűtés egészíti ki, minden szobája klimatizált.
A földszinten találjuk a nagy méretű nappalit, közvetlen teraszkapcsolattal, az étkezős konyhát, konyhaszigettel , beépített , konyhabútorral, minőségi gépekkel, innen szintén ki lehet menni a kertbe, egy zuhanyzós fürdőt, és egy wc-t. Emeletén 3 szoba van a tervek szerint, jelenleg két szobát összenyitottak, ez bármikor visszaállítható, ehhez kapcsolódik egy saját gardrób. A nagy, sarokkádas fürdőszoba különlegessége, hogy terasz kapcsolódik hozzá, ahová a tulajdonos egy kültéri jakuzzit álmodott meg. Ennek megvalósítása már az új lakó feladata lesz igény szerint.
A ház minden szobája az intim hátsókertre néz. A földszinten található egy két állásos garázs, ahonnan közvetlenül a házba jutunk, valamint a kazánház, és egy mosókonyha. A parkolást ezen felül a kerítés mögött két fedett beállóban, és két nyílt felszíni pakolóhelyen oldhatják meg, így összesen 6 autó tud biztonságosan parkolni. A garázs feletti padlásrész nem beépíthető, de 25 nm-es teret ad a tárolásra.
Az ingatlant a letisztultság, modern tervezés, jó elosztás jellemzi. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően napfényes egész nap.
A ház mögötti kertrész parkosított, napozóterasz, és egy 4x2 m-es medence kapott itt helyet, valamint, egy föld alatti borospince is kiépítésre került.
Az ingatlan egy család kedvező fenntartású, nagyon kellemes otthona lehet. Jöjjön, tekintse meg!

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019