Eladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobásEladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobás
Eladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobás
120 000 000 Ft
470,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobás
Eladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobás
120 M Ft
470,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 801 1660
ReferensBencze Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Budaörs a Bimbó utcában, 3+5 szobás

255 m2alapterület
3 és 5 fél szoba
Újszerű állapotú
724 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budaörsön, a Törökugrató nyugati lejtőjén, két generációs, újszerű családi ház eladó.

A 724 nm-es, összközműves telken 1994-ben épült, de 2020-ban teljes körű átépítésen, korszerűsítésen átesett a teljes ingatlan, melyben két különálló lakás került kialakításra.

Az alsó lakás 85 nm + 12 nm terasz, a fölső pedig 70 nm + 8 nm terasz területű. Mindkettő dupla komfortos, amerikai konyhás nappaliból és három, külön nyíló szobából áll. A teraszokról szép kilátás nyílik a környező vidékre.
Mindenhol 3 rétegű homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre, a tető és a külső, szerkezeti falazat (10 cm Dryvit) is szigetelt, a fűtésért és a meleg víz ellátásért új gázkazán felel, radiátoros hőleadókkal. A két lakás fogyasztását külön órák mérik.

Nagyon jó térszervezés jellemzi a lakásokat, világos, jól élhető, kellemes otthonok.

A domborzati viszonyoknak köszönhetően az épületnek még a legalacsonyabb pontja - a garázs és tárolók is - az utca szintje fölött helyezkednek el, így nem kell tartani a felszíni vizek károkozásától.
A garázs szint 96,96 nm, mely két állásos garázsból és három szeparált tárolóból áll. Terepszinten további 4 autó parkolása lehetséges telken belül.

Az alsó lakás azonnal költözhető, a fölsőben jelenleg bérlők laknak.

További információért keressen bizalommal!

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020