Budakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteresBudakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteres
Budakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteres
71 600 000 Ft
483,8 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Budakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteres
Budakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteres
71,6 M Ft
483,8 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 70 380 7235
ReferensEsztergomi László
Telefonálok

Eladó családi ház
Budakeszi új építésű családi ház eladó az Angol utcában, 148 négyzetméteres

148 m2alapterület
7szoba
Új építésű
864 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ Budakeszin, az Angol utcában, egy frissen épülő, ökoház jellegű családi ház. A ház 2 lakószintből áll, 148 nm nettó fűtött alapterülettel, és összesen 3db erkéllyel, valamint egy 19nm-es kialakított, fedett terasszal rendelkezik. A telek összesen 864nm alapterületen fekszik, fákkal gazdagon tűzdelve, természetkedvelőknek maga a paradicsom érzete. Gyűljünk össze akár családi grillezésekre, vagy csak egy ’sima’ tűzrakásra, jól fogjuk magunkat érezni. Az eddigi kivitelezési munkák során a már meglévő növényzet maximális védelme volt az egyik fő szempont.

Az ingatlan Budakeszin belül a központhoz közel fekszik légvonalban, de zsákutcában helyezkedik el, így átmenő forgalom nincsen, a nyugalmunk garantált. A tervezés és az elképzelés fő csapása egy önfenntartó, sok fa felhasználásával elkészülő, modern, de ugyanakkor az erdőbe homogénul illeszkedő koncepció, haladó szellemiségű tulajdonosoknak.

Az alsó szinten egy /37nm-es/ amerikai-konyhás nappali kapott helyet, ennek komfortját kandalló emelheti, aminek a helye ki van alakítva, egy lépcső alatti tároló, egy vendég wc, fürdőszoba, és egy szoba dolgozósarokkal, az utóbbi a kert felé /hátra/ néző teraszával összhangban. A bejárat mellett közvetlenül háztartási helyiség van a terveken, a kazán, illetve a mosógép stb. itt lenne elhelyezve.

Az emeleti szinten 4 szoba, egy fürdőszoba és egy wc találhatóak, és 3 oldalon erkély /két szobánként egy-egy közös, plusz egy fürdőből nyíló/. A ház a kor energetikai követelményeinek figyelembevételével készült, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 14 cm kőzetgyapot szigeteléssel, 3 rétegű, igényes, 88 mm-es fa nyílászárókkal. Jelenlegi állapotban, gépészeti szerelés előtt, belső burkolás nélkül eladó. Ökológiai szennyvíztisztító rendszer, valamint mennyezeti hűtés-fűtés lett tervezve, de az új tulajdonos a teljes gépészetet saját elképzelése szerint formálhatja. A kert utca felől levő részén a front terasz alatt két autónak garázsbeálló alakítható ki. Valamint fontos megjegyezni, hogy az ingatlan a szigetelése alapján alkalmas passzív házként történő befejezésre is.

A házat ajánlom olyan családot tervezőknek, vagy családosoknak, akik a természetben szeretnének lakni, egy teljesen önellátó házban, de mégis a városhoz közel tennék ezt. A házra a 10 M Ft CSOK felvehető. A János-hegyre és a Budai hegység teljes nyugati vonulatára örökpanorámával rendelkező telken egy hatalmas dió, egy nagy cseresznye és más gyümölcsfák, valamint szőlő találhatóak. A telekkel szemközti oldalon már nincsenek házak, Natura 2000 besorolású erdő borítja. Ha épp nincs kedvünk autóba ülni, a zsákutca végéből egy rövid erdei lépcsőn rögtön a település fontos útvonalához juthatunk, ahol hamarosan Lidl élelmiszerbolt épül. A házból kilépve 6-7 perc gyalogosan a Tiefenweg utcai 22-es és 188-as Buszok megállója.

A 71,6 M Ft-os ár irányár. Az ingatlan a képeknek megfelelő állapotban van jelenleg, a készültségi fok minimálisan változhat. Az ár a képeken levő állapotot tükrözi, az aljzat betonozás illetve a fűtésrendszer kiépítésével változik. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

  • összkomfortos

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021