Eladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcábanEladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcában
Eladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcában
145 000 000 Ft
783,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcában
Eladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcában
145 M Ft
783,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 952 1401
ReferensGortvai Klaudia
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 5+1 szobás új építésű családi ház Budakeszi az Ady Endre utcában

185 m2alapterület
5 és fél szoba
Új építésű
350 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budakeszi központi részén a Széchenyi utcában induló új építkezésben önálló, kétgenerációs és ikerház építése kezdődik, mely már az építkezés elkezdésénél leköthető.
Itt négy db egy lakásos lakóépület épül, ez az eladó ingatlan az utca felől értelmezve a második.
A kedvező tájolású telken az épületek elhelyezése olyan beépítést igényel, mely kertrészek intimitását biztosítja, a járművek forgalmát elkülöníti a lakó funkcióktól és jól áttekinthető.
A tervezett épület egy lakást tartalmazó családi ház viszont az épület generációs lakásként tagolt a két lakószintjén.
A földszinten tágas nappali,étkező,konyha és a kiszolgáló helyiségek helyezendőek el kiegészülve egy elkülönített lakószobával és egy dolgozószobával, az emeleten két hálószoba létesül külön mosdókkal és önálló lakótérrel, a földszinti lakótér teraszkapcsolattal rendelkezik. A pinceszinten kétállásos gépkocsi tároló létesül tároló-műhely funkcióval kiegészítve.
A tartófalak 500 cm POROTHERM KLIMA Profi téglából készülnek, a belső tartó haránt-fal zsalukő vasbeton szerkezettel készülnek.

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021