Eladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobásEladó, Borgáta, 1 szobás
Eladó, Borgáta, 1 szobás
9 000 000 Ft
264,7 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Borgáta, 1 szobás
Eladó, Borgáta, 1 szobás
9 M Ft
264,7 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 520 1945
ReferensSali Réka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Borgáta, 1 szobás

34 m2alapterület
1szoba
Felújított állapotú
300 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ki ne szeretné a szabadidejét egy fürdő helyen fürdéssel, napozással, pihenéssel eltölteni? Most itt van rá a lehetőség, hogy megvalósítsa álmait. Borgáta fürdőn eladóvá vállt egy 300 m2 alapterületű telekre, az 1970 es években téglából épített, 34 m2 alapterületű nyaraló. A nyaralót jelenlegi tulajdonosa teljes körűen felújította. A vízvezetékeket,a konyhát és a fürdőszobát átépíttette. Az elektromos hálózatot 32 A teljesítményűre bővíttette. A nyaraló alkalmas tél-nyári használatra is. Az állandó hőmérsékletről 2 db 1 éves, 3,5 kw teljesítményű, kis fogyasztású inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A klímák még 4 év garanciával rendelkeznek. A bejárati ajtót és az ablakok egy részét a tulajdonos hőszigetelt műanyag nyílászárókra cserélte. A ház alatt található pince, és a padlás lehetőséget biztosít a ritkán használt holmik tárolására.
A ház mellé épített teraszon jólesik az esti beszélgetés, vacsora, sörözés a családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel. A környék kiválóan alkalmas túrázásra is.
A környező szőlőhegyen található borospincék remek lehetőséget biztosítanak a borgátai borok megízlelésére. A 300 m2 alapterületű udvar teret biztosít a gyerekeknek a játékhoz, egy kis focihoz, vagy tollaslabdázáshoz. A telek belterület besorolású, lakhelyként is bejelenthető.

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020