Eladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobásEladó családi ház, Bócsa, 3 szobás
Eladó családi ház, Bócsa, 3 szobás
19 500 000 Ft
174,1 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Bócsa, 3 szobás
Eladó családi ház, Bócsa, 3 szobás
19,5 M Ft
174,1 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 20 398 6705
ReferensSomlyai Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Bócsa, 3 szobás

112 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
1094 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Bács-Kiskun megyében, Bócsán 112 m2-es családi ház 1094 m2-es telken eladó. Az ingatlan alsó szintjén két tágas szoba, előszoba, lépcsőfeljáró, wc, fürdőszoba, ebédlő főzőfülkével és spejz kapott helyet. A tetőtérben egy tágas szoba, fürdőszoba wc-vel és előszoba található, de még egy szoba és akár egy gardrób is kialakítható. Az otthon melegét vegyestüzelésű kazán biztosítja, amely a pincében kapott helyet. A gáz is be van vezetve az ingatlanba, de jelenleg nem működik. Az 1981-ben épült ház falazata tégla, alapja beton. Az épület nagyon jól karbantartott, azonnal költözhető állapotban van. A ház hátsó részében található a garázs, kamra és egy tároló. A kapu elektromos, az ingatlanban fúrt kút és ipari áram is van.
Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Bővebb információért keressen bizalommal.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020