Eladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobásEladó családi ház Berzék, 3 szobás
Eladó családi ház Berzék, 3 szobás
4 999 000 Ft
56,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Berzék, 3 szobás
Eladó családi ház Berzék, 3 szobás
5 M Ft
56,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 193 1341
ReferensReményi Roland
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Berzék, 3 szobás

89 m2alapterület
3szoba
felújítandó
2985 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Berzéken, akár új építésű ingatlanok építésére is alkalmas, vagy befektetők számára is ideális lehetőség a következő paraméterű ingatlan vétele!

Berzékről :

BAZ. Megyében a Hernád folyó lábánál helyezkedik el, szomszédságában Bőcs, régebben egy településként voltak nyilvántartva.
Őslakosai szorgalmas, földművelő emberekből áll, határában kisebb nagyobb területen gazdálkodnak, tehát a traktor mint jármű nem ismeretlen arra felé!

Paraméterek :

2985 nm-es telken, a főépületen kívül még 2 db téglafalazattal épített ingatlan is használható, aztán kiemelkedő adottság a 36,8 méteres utcafronti szélességű telek, mely körbekerített, az utcafront felé masszív betonalapon kovácsoltvasból elkészített kerítés határolja, a nagykapun akár kamionnal is egyszerű a behajtás, a gyalogosbejáratot pedig végigkíséri egy szőlőlugas, és az összesen 35 db jelenleg is karbantartott gyümölcsfa termése sem elhanyagolható szempont!

A fő épület egy csodás korhű parasztház, 100 nm-es, 3 szobás, mely idomos vályogból épült, a főfalak 50 cm-esek! Statikailag kitűnő állapotban van, belül a képeken is jól látható eredeti fagerendák is csodás hangulatot adnak a háznak, ami egyébként száraz és nyáron hűvös télen pedig minimális fűtéssel is megdöbbentően meleg hőmérsékletet teremt!


Mindenképp alkalmi áron vásárolhatja meg, mivel az utcafront felé csak a kovácsoltvasból készült kerítés értéke eléri a vételár összegét!
A ház fűtéséről konvektor gondoskodik, de cserépkályhával is megvalósítható!

Rendezett viszonyok és korrekt hozzáállással várom a hívását!
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg, és hétvégén is szívesen mutatom.

Várom hívását, kérdésekkel kapcsolatban. Pontosan tájékoztatom, tehát felkészülten várom érdeklődését! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 252621

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020