Eladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobásEladó, Bénye, 2 szobás
Eladó, Bénye, 2 szobás
20 900 000 Ft
261,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó, Bénye, 2 szobás
Eladó, Bénye, 2 szobás
20,9 M Ft
261,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 960 5739
ReferensHázikó Ingatlan Iroda
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Bénye, 2 szobás

80 m2alapterület
2szoba
állapotú
1302 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Bényén a leghangulatosabb ingatlan 2 szobával, konyhával, fürdővel, autentikus pincével, szép telekkel, jó szomszédsággal.
Az épületünk nagyon jó állapotnak örvend, eredeti formájában a régi nyílászárókkal bír, viszont már cirkó fűtéses, alacsony rezsivel.
A házban elöl egy jó nagy szoba található, külön hátul a háló sem kicsi, plusz közte a konyha, a fürdő helyiségei, mögötte a folytatásában melléképületrészek, tároló, kemence, külön balra a nyári konyha vannak, az udvar végében pedig egy pince áll rendelkezésünkre, szemet gyönyörködtető bejárattal.

Gépkocsink számára fedett autóbeálló biztosított, a zöldnövények, a virágok mind gondos gazda keze nyomát dicsérik, hasonló beállítottságú, mindenre vigyázó és a régi értékeket becsülő új tulajt keresünk ennek a kis ékszerdoboznak, lássák meg a rejtett gyöngyszemet Önök is benne, nem fognak benne csalódni, idősebbek s fiatalok számára egyaránt ideális.
A település Monortól néhány km-re fekszik, az új M4 autópálya nyomvonala is itt fut, a közelben minden megtalálható a mindennapi élethez, ezt pedig már csak tetőzi, hogy mennyire jó a levegő errefele, a dimbek-dombok látványa lenyűgöző, szagoljanak bele Önök ebbe az autentikus hangulatba, érezzék, lássák meg saját szemükkel az értékeket, a kincseit.
Az ingatlan egy nagyon aranyos, hangulatos, tornácos parasztház, tehermentesen, hamar birtokba vehetően, legyen az Önök új otthona, várjuk hívásaikat a megtekintéssel kapcsolatban.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: hazikoponthu

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020