Eladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobás
Eladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobás
20 900 000 Ft
177,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobás
Eladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobás
20,9 M Ft
177,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 770 3029
ReferensBelicza Tünde
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Békéscsaba, 3+1 szobás

118 m2alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
370 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nagy családi ház patinás környéken eladó!
Eladásra kínálok Békéscsaba legkedveltebb családi házas környékén a 6. kerületben 370 nm-es telken álló 118 nm-es, földszintes, 3+ 1 fél szobás, konvektor fűtésű, jó állapotú kertes családi házat garázzsal.
A ház az 1930-as években épült, vert falazatú, körben alá van falazva, szigetelve, a falak szarázak.
Az udvarra belépve a kiskapun igazán egyedi hangulatú, régi időket idéző nyitott gang fogad minket, ahol a fenyőfa árnyékában hűsölve ücsöröghetünk egy fárasztó nap után. Tovább haladva a kerten a téglával kirakott úton még egy hangulatos terasz és a kert végében garázs és tárolók kerültek kialakításra.
A háznak több bejárata van, a hátsó terasz felől, a nyitott gangról tudunk belépni, a beépített közlekedőbe, innen egyenes tovább haladva juthatunk egy étkező részbe, ahonnan az egyik szobába közvetlen bejárat van. A közlekedőből balra egy kis előszobába érkezünk, innen nyílik a fürdőszoba, a konyha és egy kisebb szoba, balra pedig 3 nagy szoba, melyek egymásból és külön is nyílnak.
Az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott, de igény szerint esztétikai felújítást igényel, hogy a mai modern igényeknek megfeleljen, viszont a felújítás után igazi álom otthonná varázsolható, akár nagyobb családoknak, vagy több generáció együttélésére is tökéletes választás lehet.
Műszaki:
A szobák parkettával, pvc-vel, padlószőnyeggel, a konyha, fürdőszoba, közlekedő, étkező pedig járólappal burkoltak. A nyílászárók mindenhol az eredeti fa keretesek. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak, a fűtés átalány körülbelül: 12-13.000 Ft.
Környék:
Békéscsaba legkedveltebb családi házas környéke az elő víz csatorna és a strand szomszédságában, csendes, nyugodt, mégis pár perc sétával, autóúttal megközelíthetőek a nagyobb bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola és a korház.
Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, szívesen állok rendelkezésére!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020