Békéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcábanBékéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcában
Békéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcában
9 900 000 Ft
92,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Békéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcában
Békéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcában
9,9 M Ft
92,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 770 3029
ReferensBelicza Tünde
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Békéscsabai eladó családi ház, 3 szobás, a Franklin utcában

107 m2alapterület
3szoba
felújítandó
1130 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Jaminában, közel az aluljáróhoz 1130 nm-es telken egy 107 nm-es, 3 szobás, konvektor fűtésű, felújítandó, előkertes vályogházat garázzsal, melléképületekkel.
A ház 107 nm-es, vályog szerkezetű.
Jelenleg 2 nagy szoba, kisebb szoba, előszoba, tágas közlekedő, fürdőszoba, 2 nagy kamra, fürdőszoba és az épülethez kapcsolódó melléképületekből áll, így rengeteg átalakítási lehetőséget rejt magában.
Műszaki:
A szobák laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkoltak. A nyílászárók az eredeti fa keretesek. A fűtésről konvektorok gondoskodnak.
Az ingatlan teljes körű felújítást, korszerűsítést igényel, de utána igazi álom otthonná varázsolható.
A kertben további melléképületek, garázs is kialakításra kerültek, rengeteg gyümölcsfával.
Olyan családoknak ajánlom a házat, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék kialakítani otthonukat közel a belvároshoz, ajánlom továbbá befektetőknek is.

Környék:
A környék Jamina kiemelt kertvárosi része, a közelben bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, orvosi rendelő megtalálható, a belváros, Center, Piac, Tesco pár perces autóúttal elérhető.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020