Békéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladóBékéscsaba 5 szobás családi ház eladó
Békéscsaba 5 szobás családi ház eladó
52 000 000 Ft
262,6 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Békéscsaba 5 szobás családi ház eladó
Békéscsaba 5 szobás családi ház eladó
52 M Ft
262,6 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Békéscsaba 5 szobás családi ház eladó

198 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
630 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 6020
Békéscsabán, a kórház közelében, eladó egy 200 nm-es, 2 generációs, teljesen felújított, polgári ház. 2 garázzsal, ipari árammal, gondozott kerttel, 630 nm-es telekkel.
Irányár: 52 MFt
Tel:

Békéscsaba belvárosában, a 6. kerületben található a 200 nm-es, korszerűen felújított polgári ház. A telek 630 nm, rendezett, nagy része szilárd burkolatú. A kerítések mentén azonban, illetve a teraszokat körül ölelően különleges, nálunk ritka dísznövényekkel, gyümölcsökkel telepített ágyásokat alakítottak ki. Ez nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem az udvar klímáját is kellemesebbé teszi. Egy fúrt kútról lehet öntözni őket.

A házat 2010-ben újították fel teljes körűen. Az egész tetőszerkezetet lecserélték. A falakat szakszerűen megóvták a talajnedvességtől, sehol sincs nyoma salétromnak vagy vizesedésnek. A fűtésrendszert is átalakították, magas minőségű kombi gázkazánt, és lapradiátorokat szereltek fel, emellett egy páratlan szépségű csempekandallót is építettek a nappaliba, ami jól beleillik a polgári ház miliőjébe.

A külső nyílászárókat vagy kicserélték, vagy szakszerűen felújították. A padlóburkolatok is mindenhol újak. Mindkét fürdőszobában újak a vezetékek, a szaniterek és a csempe. Az egyikben sarokkád van, a másikban zuhanyzó, masszázspanellel, bidével.

Az elrendezése 2 generáció együttélésre is alkalmassá teszi. Az egyik lakrész 90 nm-es, kétszobás, a másik 108 nm-es, és háromszobás. A lakások bejáratai a fedett tornácról nyílnak, és mindkettőnek saját terasza van. Az udvar hátsó traktusában két garázs és egy tároló is van.

Ha valamit meg kell javítani, vagy barkácsolni, mivel a 3 fázist kiépítették, a villamosrendszer adott hozzá.

Aki szeretne a belvárosban élni, de a nagyobb méretekhez van szokva, nem tud élni egy szűkös sorházban, vagy tásasházi lakásban, az itt jól érezheti magát. Kényelmes méretűek a szobák, konyhák, tágasak a fürdőszobák és a mellékhelyiségek. Az udvaron is van tér, széles a tornác, és még terasz is kapcsolódik hozzá.

Jó a lakókörnyezet, és közel az élővízcsatorna sétánya, a strand, a buszmegálló, a kórház szakrendelői, az Aldi, a főiskola és az általános iskolák, óvodák.. mindezek pár száz méterre vannak. A területi elhelyezkedése tovább emeli az itt lakók komfortját.

Gyermekükkel, idős szüleikkel összeköltözést fontolgatók figyelmébe különösen ajánljuk. Tekintsék meg!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020