Bánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobásBánd új építésű, 3+2 szobás
Bánd új építésű, 3+2 szobás
59 500 000 Ft
431,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Bánd új építésű, 3+2 szobás
Bánd új építésű, 3+2 szobás
59,5 M Ft
431,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 258 1247
ReferensSimon Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Bánd új építésű, 3+2 szobás

138 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Új építésű
1280 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Veszprémtől 5 km-re, Bándon, újjáépített családi ház - ELADÓ!

Az újjáépített 138 nm-es lakóház, 1280 nm-es telken található, melyről fantasztikus kilátás van a környező hegyekre és a „várra”.

Az épület az 1960-as években épült 60 cm-es kőfalazattal. A jelenlegi tulajdonosok teljes körültekintéssel a főfalakig elbontották az épületet, majd a falakat a legmodernebb technológiával felújították, melyek páraáteresztő vakolatot, illetve Dörken felületszivárgó és drén-rendszert kaptak. A főfalakon túl minden létező szerkezeti elem új az épületben, ezáltal nyugodtan kijelenthetjük hogy egy teljesen újjáépített házról van szó. Az épületet magas színvonalú és minőségű alapanyagokból építették, a nyílászárok fából készültek, újak - ezzel is ügyeltek a magas minőségi elvárásokra. A felújítási munkálatok 2020-ban fejeződtek be.

Az épület korszerű elektromos fűtési- és vízmelegítési rendszerrel van ellátva. A szükséges villamos energia ellátásról napkollektorok gondoskodnak. Helyet kapott két fatüzelésű kandalló is a házban, melyek hangulatosan javítják komfortérzetünket a hidegebb napokon. A vízellátás a kertben található bevizsgált kútról is megoldható, mely minősített ivóvíz tisztaságú.

Az épület földszintjén - mondhatni - klasszikus elrendezés fogad minket. A faszerkezetű, teljesen üvegezett előtérből a nappaliba lépünk, innen egy közlekedőn keresztül jutunk a fürdőbe, WC-be, konyha-étkezőbe és a két földszinti szobába.

A tetőtérbe a nappaliból tudunk eljutni, egy kényelmes és biztonságos lépcsőn. Itt jelen pillanatban egy szoba és egy hatalmas, nyitott közösségi tér van kialakítva. A jelenlegi tulajdonosoknak nem volt szüksége több helyiségre, de igény esetén további helyiségek kialakítása könnyedén lehetséges.

Az ingatlan állapota újszerű, káprázatos környezetben található és kiemelkedő példája az értékmegőrző helyreállításnak.


59500000 Ft
Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet!
Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy az alábbi elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
Duna House - Veszprém

Mobil/Viber/WhatsApp:
Email: ""
Facebook: "
Messenger: "

-

Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Referencia szám: HZ518618

  • összkomfortos
  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021