Eladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcábanEladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcában
Eladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcában
3 500 000 Ft
39,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcában
Eladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcában
3,5 M Ft
39,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 984 2570
ReferensVarró József
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Balsa a Kassai utcában

88 m2alapterület
2szoba
felújítandó
621 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Balsa településen, családi ház, vízközeli telekkel, központi helyen eladó! A telek a falu közepén, a Balsai kompátkelő közvetlen szomszédságában, a Tisza folyó mellett fekszik. Az ingatlan kétszobás, gázkonvektoros, helyiségei cserépkályhával is fűthetők. Világos, jó levegőjű, tágas szobái vannak. Minden közmű bekötve, üzem-szerűen működő. Kevés ráfordítással, némi karbantartás után azonnal költözhető, lakható. Hosszútávon korszerűsíthető, a mai kor igényei szerint alakítható, vagy átépíthető, az egyedi igényeknek megfelelően. A település és a régió úthálózata nagyon jó minőségű. Pár perc alatt elérhető Nyíregyháza, Rakamaz, Tokaj, vagy Sárospatak települések. A térség mezőgazdasági jelentősége nagy. A térség a szilva, a burgonya, a paprika és uborka hazája, egyéb zöldségtermelők és virágkertészetek mellett.
Ajánlom az ingatlant, jó fekvése és kedvező árazása miatt. Hétvégi házként vagy horgásztanyaként is hasznosítható.
Meglévő, vagy születendő gyermekek esetén kiemelt állami támogatás igénybe vehető. CSOK, Falusi CSOK, kedvező lakáshitelek kérhetők a megvásárláshoz.
Ajánlatával, kérem, keressen, az M175265 ref.számra való hivatkozással.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021