Balatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteresBalatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteres
Balatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteres
78 000 000 Ft
696,4 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Balatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteres
Balatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteres
78 M Ft
696,4 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3518
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensStóka Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Balatonvilágosi eladó családi ház, 4 szobás, 112 négyzetméteres

112 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
2308 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Balatonvilágoson, földszintes, remek elrendezésű lakóház, csodálatos díszparkkal eladó!

Igényeseknek - akár kényelmes otthonnak vagy családi nyaralónak, kiváló befektetésnek - ajánlom ezt a belterületi 2308 nm, összközműves, 2 telekre bontható, a telek elejen és végén 2 utcara nyíló, 2 bejárattal hasznosítható díszparkos, csodálatos balatoni birtokot Balatonvilágoson!

2 perc sétára a Club Aligától kínálom megvételre ezt az újszerű állapotú, és igényes kivitelezésű lakóház besorolású ingatlant hatalmas díszkerttel. A ház élhető, modern terekkel rendelkezik, belső nettó területe közel 80 nm. Közvetlenül a nappaliból léphetünk ki a 32 nm tágas fedett grillteraszra, ahol kemencének kiépített kémény is található. A házat és a fedett teraszt körbeöleli a csodás, parkosított kert, amely 2308 négyzetméterével páratlan látvánnyal és érzéssel ajándékozza meg tulajdonosát.

A praktikus elrendezésű házban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdő wc-vel és az egyik vendégszobában külön wc-kézmosó is található. A fürdőszobában zuhanykabin és fürdőkád is rendelkezésre áll. A ház fűtését gázcirkó látja el, és a nappaliban kandalló is található. A ház biztonságát riasztórendszer és kijáró őrszolgálat biztosítja.

A ház 2009-ben 38-as Porotherm téglából épült, az alacsony fűtési költség részben a 10 cm-es hőszigetelésnek, részben a korszerű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhető. Az ápolt kertet külön locsolási mérőórával felszerelt vízvezetékről táplálják. Egy kerti faházacska is van a szerszámok tárolására, amely a riasztórendszerre is rá van kötve.

Ekkora intim birtokot a Balaton közelében már nehezen találni! Ez a semmivel nem összehasonlítható érzés, luxusszállodák kertjeibe röpíti az itt pihenni vágyókat. Egyéni igény szerint tovább alakítható a kert, úszómedence, és akár egy teniszpálya is elfér itt. Mivel a kert két utcára nyílik, igény szerint megosztható, akár társasház vagy további lakosztályok is építhetők rá. A telek hátsó részén is - a gáz kivételével - bent vannak a közművek, önállóan egy hátsó utcáról is megközelíthető.

Bővebb felvilágosításért, megtekintéshez időpont egyeztetés miatt, várom jelentkezését!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! Az ingatlan megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Briliáns fokozatú értékesítőReferencia szám: HZ486220

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020