Balatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi házBalatonkenese eladó családi ház
Balatonkenese eladó családi ház
138 000 000 Ft
394,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Balatonkenese eladó családi ház
Balatonkenese eladó családi ház
138 M Ft
394,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
ReferensBende Szilvia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Balatonkenese eladó családi ház

350 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
1052 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Leírás:
Balatonkenesén stílusosan, egyedien kialakított családi ház gyönyörű tájpanorámával és rálátással a Balatonra. A természetes anyagok, a fa ablakok és kiegészítők, a különleges cserépkályha meleg, otthonos hangulatot nyújtanak. A ház kívül-belül egységes, nemcsak szép, de a helyiségek kialakítása is gondosan megtervezett, mindennek kényelmesen van helye. A főbejáraton kívül a garázson át is bejuthatunk a házba, illetve a kert felől is.
Helyiségek:
1. szint (146 nm) minden helyiség járólapos: kamra, mosószoba-kazánház, wc, konditerem, szauna, tároló, raktár, mely külön bejáratos, akár irodának is használható + terasz kemencével + borospince (32 nm)
2. szint (64 nm): előtér-étkező, konyha-kamra, szoba, fürdőszoba, wc, nappali + garázs (32 nm), + a nappaliból nyíló panorámás, kör alakú terasz (26 nm)
3. szint (72 nm): előtér, 3 szoba, fürdőszoba + 2 erkély (4 nm)
Kert (1062):
Gyönyörűen kialakított, gondozott kert, szépen belesimul a zöld környezetbe. A lejtős domboldalt teraszokra tagolták, így az épület mellett és előtte is van sík terület, ami a terasszal kapcsolatos. Majd néhány lépcsőn egy újabb sík, füves területre jutunk, ahol cseresznyefa, őszibarack és kajszibarack, illetve eperfa terem. Fúrt kút biztosítja a vizet az öntözőrendszernek. A garázs és a kertkapu automata.
Részletek:
közművek: víz, villany, csatorna, gáz
építés éve: 2007
építőanyag: 38-as porotherm 10 cm-es szigeteléssel
tető: hódfarkú cserép
fűtésrendszer: központi – gázkazán radiátorokkal, emellett 4 db gazdaságos inverteres klíma,  a nappaliban pedig cserépkályha. Az energiaellátásról napkollektorok gondoskodnak.
nyílászárók: fa
burkolatok: parketta és járólap
telefon és kábeltévé hálózat: van
parkolás: garázs két autó számára, illetve további parkolóhelyek
panoráma: gyönyörű tájpanoráma, az erkélyről rálátás a Balatonra
környék: csendes, nyugodt lakóövezet, központ kb. 1,5 km

  • összkomfortos
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020