Eladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésűEladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésű
Eladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésű
665 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésű
Eladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésű
665,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 678 7616
ReferensBrenner Ádám
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 6+4 szobás családi ház Balatonfüred, új építésű

610 m2alapterület
6 és 4 fél szoba
Új építésű
4633 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tisztelt POTENCIÁLIS VÁSÁRLÓ!

Szeretnék az ÖN figyelmébe ajánlani BALATONFÜREDEN egy nem hétköznapi, rendkívüli KOMPLEXUMOT, amely Balatonfüred felső városrészében a SISKE és a SZÁKA-DŰLŐ közötti völgyben helyezkedik el, a KÖZEL FÉL HEKTÁR nagyságú zöldövezeti területen, az erdő karöltésében.

Áthaladva a városon, BALATONSZŐLŐS irányába, a BALATON-PARTTÓL mindössze 3 km-re a külvilágtól és szomszédoktól elszigetelten, ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁVAL kínálom eladásra ezt az egy tulajdonban lévő és 1995 óta JÓL MŰKÖDŐ, nagy törzsvendégi körrel bíró, BEJÁRATOTT VENDÉGLÁTÓIPARI egységet és a hozzátartozó ÉTTEREM mögött elhelyezkedő, külön bejárású, modern és korszerű LUXUS CSALÁDI HÁZAT.

Amennyiben BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, ez egy REMEK LEHETŐSÉG!

ITT tényleg csak az emberi fantázia szabhat határokat, amely egy kellemes pohár bor mellett a teraszra kiülve, csodálva a TIHANYI-FÉLSZIGET és a DÉLI-PART adta gyönyörű látképet, megszülethetnek legjobb gondolatai.

Hogy pontosan miről is van szó, hogyan képzelhetjük el valójában ezt az egyedi helyszínt BALATONFÜRED NYUGODT külvárosi részén, ahol madárcsicsergésre ébredhetünk?

Elsősorban az utcafrontról megérkezve, belépve találjuk magunkat a 4633 m2-es területen elhelyezkedő ÉTTEREM bejáratánál. A BALATONFÜREDI EGYEDÜLÁLLÓ GRILLKERT rengeteg helyi és külföldi vendéget fogad évről-évre.

A hozzá tartozó 500 m2-es ZÁRT PARKOLÓ teszi lehetővé a biztonságos parkolást a vendégek számára. A parkoló feletti ELKERÍTETT, karban tartott ERDŐS rész adhat otthont az állatok számára és csalogathatja magához a gyerekek figyelmét.

26 éve már, hogy az EGY TULAJDONOS által üzemeltett ÉTTEREM, amelynek FEDETT KÜLSŐ és NYITOTT TERASZOS része nyújt kellemes időtöltést a vendégek részére, teltház esetén körülbelül 120 fő befogadóképességgel. A külső részen ülve, a mindenki számára is látható LÁVAKÖVES LÁTVÁNY GRILL fogadja az érdeklődőket, amelyhez tartozik egy ~ 55 m2-es alapterületű KONYHA, egybekötve a látvány grillkonyhával, ezzel biztosítva, hogy megfelelő körülmények között készülhessenek el a vendégek kívánságai.

Rossz idő esetén az 1928-ban épült PINCEHELYISÉG ad igazán hangulatos teret az ide érkezőknek illetve rendezvények, összejövetelek lebonyolítására is sort lehet keríteni. A vendéglátóhely minden olyan helyiséggel és berendezéssel ellátott, ami a vendéglátáshoz szükségeltetik.

A PINCE-BOROZÓ feletti részen, 2020-ban FELÚJÍTOTT 42 m2-es alapterületű PENTHOUSE került kialakításra, KÜLÖN BEJÁRÁSSAL és két részből álló BALATONI PANORÁMÁS ~ 80 m2-es TERASSZAL.

Megjegyzendő és fontos tudnivaló, hogy az étteremhez tartozó ÉPÜLETEGYSÉGEK és TERÜLETEK KÜLÖN HELYRAJZI számon találhatók ezáltal akár BEÉPÍTHETŐK illetve más egységgé is módosíthatók vagy átalakíthatók.

A főkapu bejárón belépve, túlsuhanva a parkolón, a hegyoldalban húzódó HÁROM SZINTES CSALÁDI HÁZ fogad minket, amely a külvilágtól elzárva az erdőszélén bújik meg 50% földalatti beépítettséggel, így garantálva a télen-nyáron is kellemes temperáló hőmérsékletet, ezenkívül HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS felel a melegért és meleg esetén a helységek HŰTÉSÉÉRT!

A CSALÁDI HÁZ építése 2014-ben vette kezdetét, amely mára már elérte a végleges külalakját, mind kívül és belül. A fűtés- és villanyhálózat MODERN és ENERGIATAKARÉKOS rendszerként van kiépítve, mindehhez párosul a ház teljes mértékű biztonság technikai ellátottsága is.

A padlóban elhelyezett HŰTŐ-FŰTŐ BERENDEZÉS gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről mindegyik szinten, ALACSONY REZSI KÖLTSÉGGEL. A GARÁZS is lakrésszé varázsolható!

Tehát a HÁZ három szintjét egy föld alatt fekvő 100 m2-es GARÁZS, 115 m2-es szintén félig a föld alá beépült FÖLDSZINTI LAKÓRÉSZ illetve a tetőtérben kiépített PENTHOUSE jellegű lakás alkotja, KÜLÖN BEJÁRATTAL. A garázsból pedig, közvetlen, zárt lépcsőházon keresztül is feljuthatunk a földszintre.

A földszinten a TÁGAS NAPPALI, AMERIKAI konyhával egybekötve kínál páratlan fogadtatást elkülönülve a két külön hálószobától és az egyedileg, igényesen megépített fürdőszobáktól.

A földszinthez társuló 35 m2-es ÜVEGTETŐVEL FEDETT TERASZ garantálja a nyugalmat minden időjárási körülmény között, elmerengve a gyönyörű tájban. A nappaliból vagy a hálószobából kilépve, egy karnyújtásnyira a FÖLDBE SÜLLYESZTETT JACUZZI biztosít felüdülést a Napsütés és a Holdfény árnyékában.

Ezen felül, IGÉNY ESETÉN a kialakítás, lehetővé teszi akár KÉT MEDENCE és SZAUNA ELHELYEZÉSÉT is.

A felső szintre egyszerűen a ház előtti parkolóból, a ház mellett végigosonva, külső feljárón juthatunk fel, ahol az 56 m2-es alapterületű tetőtéri PENTHOUSE, maga a ház gyöngyszeme, kápráztat el minket. A nappaliból kitekintve vagy a TERASZRA kiülve, a rabul ejtő ÖRÖK BALATONI PANORÁMA a TIHANYI-FÉLSZIGETRE és a DÉLI-PARTRA magával ragad bennünket.

A tetőtéri LAKÁS megjelenése fiatalos, amely teljes értékű lakhatást biztosít. Modern módon kialakított és felszerelt, saját AMERIKAI KONYHÁVAL és fürdőszobával ellátva.


ÖSSZEGZÉS, mi is az, AMIT kínálok:

- BALATONFÜREDEN, 4633 m2-en ZÖLDÖVEZETI TERÜLET, 4-5 különálló ÉPÜLETEGYSÉG, különböző helyrajzi számon bejegyezve, BRUTTÓ ~610 m2-es beépítettséggel!

- CSALÁDI-TRADICIONÁLIS VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY TEREMTÉS

- EGYEDÜLÁLLÓ - NEM SZOKVÁNYOS LÁTVÁNY GRILL KERT

- BEJÁRATOTT VENDÉGLÁTÓEGYSÉG

- 1928-ban épített BOROS PINCE

- Közel ~ 500 m2 ZÁRT PARKOLÓ

- TÖBB GENERÁCIÓ számára LAKHATÁS és MEGÉLHETÉS

- KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI lehetőség

- TÖBB HÁZ kialakításának lehetősége

- NYUGALOM és ELZÁRKÓZÁS a külvilágtól, ha azt kívánja!

További információkért forduljon hozzám bizalommal!
Kérem, hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Lf 104 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 308637

  • geotermikus
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021