Eladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobásEladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobás
Eladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobás
43 900 000 Ft
381,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobás
Eladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobás
43,9 M Ft
381,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 593 5275
magánszemélyNagy László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Albertirsa az Ady Endre utcában, 2 szobás

115 m2alapterület
2szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
950 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Albertirsán az Ady Endre utcában, TULAJDONOSTÓL eladó egy 950 nm-es telken lévő 115 nm-es családi ház, mely 2008-ban épült.
A belső terében előszoba, folyosó, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC, nappali, külön konyha, spejz található. (Igény szerint, lehetőség van a nappalit amerikai konyhássá tenni, így a külön konyhából egy 3. szoba is kialakítható.) Fűtését gáz cirkó biztosítja, lapradiátorokon keresztül.
A ház része egy nagy 30 nm-es terasz, egy 50 nm-es két beállású fűthető garázs, tárolóval. Az ingatlan és a garázs is riasztóval ellátott. A kert füvesített, gyepszőnyeggel borított, melyen fúrt kútból történő öntözőrendszer került kiépítésre. A kert hátsó részében saját kis gyermek játszótér, homokozó, babaház található.
A telek egésze körben kerítéssel, valamint hatalmas tujákkal védett. Az utcafronti kapu és a garázs kapui is elektromosan nyithatóak. A ház 8 cm-es külső szigeteléssel készült, rezsije extra alacsony, az összes ablaka szúnyoghálóval és redőnnyel rendelkezik.
A közvetlen közelben (0-50 méter) található orvosi rendelő, óvoda, játszótér, vasútállomás, pékség, élelmiszer üzletek.
Szeretett házunkra várjuk komoly érdeklődők megkeresését, ingatlanközvetítők kérem NE keressenek.

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • terasz: 30 m2
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020