Családi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteresCsaládi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteres
Családi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteres
11 990 000 Ft
99,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteres
Családi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteres
12 M Ft
99,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 885 9591
ReferensVeres Ildikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Ajka, a Padragi úton, 120 négyzetméteres

120 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
2080 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ajka-Padragon eladó családi ház. Eladóvá vált Padragon egy különleges belsővel átalakított 110 nm-s parasztház 11.990.000,-forinttért. Az utcafrontra néző étkező-konyha részen felújított gerendás, a többiben boltíves mennyezettel. A legtöbb helyiség a csendes, napfényes udvarra néz. A fürdőszoba nem olyan régen lett kialakítva sarokkáddal. Két szoba van, valamint egy nagy nappali, amiből nyílik egy helyiség. Ebből esetleg gardróbot is lehet csinálni.
A ház fiatalos, vidám színeit meglátva azonnal otthon érzi magát a belépő.
A fűtést két kandalló biztosítja, de van még lehetőség további kályha vagy egyéb fűtési megoldás beépítésére is. Gázvezeték az udvaron belül. Minden helyiség ablakos, szellős és lakályos. Az egyik szobában a hajópadló burkolat kis ráfordítással felújítható. A hátsó szoba jelenleg hálóhelyiségként szolgál, de egy friss festéssel vidám, nyugodt gyerekkuckó is lehet. A villanyvezetékek nem olyan régen ki lettek cserélve. Csatorna és kerti kút is van. 8,5 méter széles az utcáról az udvar rész, a nagyméretű kapun akár nagyobb autó is kényelmesen be tud állni. Mostanában lettek kicserélve korszerű műanyagra az ablakok, de a ház külsejére ráfér egy javítás, színezés. Mivel 80 cm vastag padragi kőből és téglából van az épület, nem feltétlenül kell szigetelni, nagyon jó a hőtartása a falnak. A tetőszerkezet ép, de pár éven belül felújításra szorul. A lakott első részt egy hosszú, komoly traktusban különböző helyiségek követik. Nyári konyha, állattartásra alkalmas ólak, és egyéb célokra használható nagy helyek is vannak. A kaputól kb 90 méterre egy pajta található, melyet a szomszéd megvesz, a mögötte lévő telekkel együtt. A hivatalos földmérés és elkerítés folyamatban van. Amint ez lezajlik az ingatlan teljesen tehermentes lesz. CSOK és hitel igényelhető, az iroda díjmentesen vállalja az ügyintézést. Megbízható, korrekt ügyvédi szolgáltatást is tudunk ajánlani. Buszmegálló, kisbolt pár méteren belül. Óvoda, iskola, posta, Coop 2 km-n belül található. A Balaton egyik legcsendesebb strandja: Szigliget - fél órán belül elérhető a festői szépségű Bakonyon keresztül. Déli irányban: Tapolca, nyugaton Sümeg, a Somló-hegy pedig 20 km-re van a háztól. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

  • összkomfortos
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019