Eladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 2+1 szobás
Eladó családi ház, Ajka, 2+1 szobás
6 900 000 Ft
111,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Ajka, 2+1 szobás
Eladó családi ház, Ajka, 2+1 szobás
6,9 M Ft
111,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 820 2913
ReferensVeres Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Ajka, 2+1 szobás

62 m2alapterület
2 és fél szoba
felújítandó
958 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

VESZPRÉM MEGYE - AJKA ELADÓ CSALÁDI HÁZ! Eladó Ajkán a városközponttól 2 km-re, kertvárosi környezetben(Csikólegelő) egy felújítást igénylő összkomfortos családi ház. Az ingatlan tehermentes.
A saroktelek 958 nm, van rajta többféle gyümölcsfa, szőlő, füves terület. A pincében a boroshordók régi szüretekről tanúskodnak.
Van egy külön bejárattal rendelkező szoba, ami a kertből nyílik. A házban található egy utcára néző szoba, egy világos előtér, nagy konyha, amit étkezőnek is használtak, fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, valamint egy kamra, ahonnan egy létrával lehet feljutni a padlásra.
A vezetékes gázfűtés hőleadása konvektorokon keresztül történik. A villany- és a vízvezetékek régiek, cserére szorulnak.
A ház összeségében egy nagyon komoly renoválásra szorul, viszont a telek kedvező tájolása és jó fekvése miatt egy esetleges újraépítés után csodálatosan belesimulhat a környék mediterrán stílusába. Könynen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az ingatlan határán futó biciklis úton pedig több irányban is elérhető a városközpont vagy a déli irányban a különböző kirándulóhelyek is.
Csikólegelő Ajka városának egy csendes kertvárosi része. Dél felé egyenes úton el lehet jutni negyed óra alatt a Művészetek völgyébe, 20 perc alatt Tapolcára vagy fél órán belül elérhető a Balaton is!
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! Előre egyeztetett időpontban a ház bármikor megtekinthető.
Szakképzett munkatársunk pénzügyi tanácsadással, ügyvédünk pedig jogi segítségnyújtással teheti zökkenőmentessé az adásvételt.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019