Abda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladóAbda 3+2 szobás családi ház eladó
Abda 3+2 szobás családi ház eladó
28 800 000 Ft
288 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Abda 3+2 szobás családi ház eladó
Abda 3+2 szobás családi ház eladó
28,8 M Ft
288 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 622 9209
ReferensKomádi Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Abda 3+2 szobás családi ház eladó

100 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1421 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Abdán, amit régen az út menti bazársorok határoztak meg, mára már egy sokkal nyugodtabb és kedveltebb hely lett az idő múlásával a környékbeli infrastruktúrai fejlesztések miatt.
Itt kínálok eladásra egy 100 nm-es több szobás, jelenleg bérlő által irodaként használt, korábban több üzlethelyiségnek és családnak otthont adó házat, ami egy 1421 nm-es telken helyezkedik el. A ház remekűl funkcionál üzletként és élhető házként egyszerre. Igény szerint nagyon jó átrendezéseket lehet rajta végezni attól függően, ki mit lát meg benne. A ház jó állapotú nem igényel nagyobb beavatkozást, akár azonnal költözhető. Több wc és fürdőhelyiség mellett 2 kialakított és további 3 igényszerint használható helyiség van. Mivel nagyüzemű boltoknak is otthon adott ez a ház a magasáram is bevezetésre kerűlt.
A telken 2 garázs és több műhelynek, raktárnak alkalmas épülettel valamint egy pincével egészítették ki a házat.
Pár évvel ezelőtt a teljes tetőszerkezet fel lett újítva, emellett az évek során folyamatosan végeztek kisebb-nagyobb beruházásokat, hogy értékálló maradjon az ingatlan.
A kert végében közvetlenűl egy játszótér van, a közelben buszmegálló és minden olyan lehetőség megvan, hogy különösebb fáradozás nélkűl bármit el lehessen intézni.
A fűtés egyedi mérővel van ellátva, a nyílászárók műanyagok, redőnyösek. A házhoz utcafronton tartozik egy külön fűthető üzlethelyiség, ami akár bérbe is adható. Az ingatlan tehermentes. A nagy kert miatt pedig nagyon is élhető és alakítható.
Az ingatlan megtekintéséért illetve pénzügyi tanácsadésért hívjon telefonon.
Állok rendelkezésre ingatlan eladás-vétel, pénzügyi termékek, hitel, CSOK ügyintézésében. Több százas ingatlanállományból biztos megtalálom az Ön igényeinek megfelelőt! Hívjon bizalommal: Komádi Csaba

Referencia szám: M141304-IT

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020