Váchartyán, Fő út
Váchartyán, Fő út
19 900 000 Ft
226,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
19,9 M Ft
226,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
magánszemélyMoravszki Margaréta
Telefonálok

Eladó családi ház
Váchartyán, Fő út

88 m2alapterület
3szoba
felújítandó
vegyes építésű
1467 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó családi ház Váchartyánban, Budapesttől 30 km-re észak-északkeleti irányban. A település könnyen megközelíthető Budapest-Nyugati pályaudvarról, illetve Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, valamint a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain.Több irányból is megközelíthető a település menetrend szerinti autóbuszokkal, a 2/A út megépülésével a közúti közlekedés is jobb minőségű, mint a megye más területein.
Található a közelben arborétum (Vácrátót), horgásztó (Őrbottyán), termálfürdő (Veresegyház), Medveotthon (Veresegyház), fél órányira aquapark (Mogyoród), gyönyörű duna-parti városka :)
(Vác) és Budapest sincs messze :)
A háztól a buszmegálló és a vasútállomás 4 percre, iskola 5 percre, Óvoda 18 percnyire van gyalog. Gazdabolt egy percnyire valamint egy kisebb bolt is, egy nagyobb pedig 6-ra.
A háromszobás ház egy 1467 nm-es telken található. A házon kívül van a telken egy szerelőaknás garázs, egy nagy fedett tároló helység satupaddal, egy kamra és egy fűthető műhely is.
A ház alatt pince, felette padlás :) Tárolási szempontból :)
Az egyik nagy almafa alatt ki lett alakítva egy nagy fedett szabadtéri rész, ami lila akáccal van futtatva, a garázsra pedig borostyán, nagyon hangulatos, romantikus :)
A kertben rengeteg gyümölcsfa található, egy nagy dió-, almafák, körtefák, birs, szilva, meggyfák, plusz szőlő, ribizli... virágok, fenyőfa, egyéb dísznövények...
A ház egyik szobája külön bejárattal nyílik a fedett teraszról egy kis előszobával, de a szobát össze is lehet nyitni a másik utcafronti szobával. (Régebben innen nyílt.) A nagyobbik részen két külön bejáratú szoba, folyosó, nagy. 12,7 nm-es konyha és egy nagy kádas és külön zuhanyzós fürdőszoba van, valamint külön WC.
A házban központi fűtés található, ami gázkazánról és a pincében lévő fa/szén tüzelésű kazánról (új, tavaly lett kicserélve) is működtethető. Víz is két forrásból lehetséges, a házon belül "vezetékes", a kerti csapokban pedig fúrt kútról.

  • összkomfortos
  • vegyes
  • északkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • terasz: 12 m2
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021